Taahhütlü internet iptali

Birader98

Hectopat
Daha fazla  
TTNET taahhütlü internet paketini sözleşme imzaladıktan kaç gün içinde iptal etme hakkım var? Cayma bedeli olarak mı geçer? Kaç lira olur? Ya da direk öyle iptal ettirme gibi bir hakkım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahüt iptali 80-140 tl aradı oluyor diye biliyorum.
Bende superonlineden TurkNet'e geçmek için taahüt iptali yaptım 110 tl gibi birşey ödedim.

Sözleşmeniz 1 seneden uzun bir süreyse öyle bir hakkınız var. Ve para ödemek durumunda değilsiniz. YouTube'da bir videoda yanlış hatırlamıyorsam Tüketici Hakları başkanı ile bir röportajda dinlemiştim.

Yeni imzaladıysanız 15 gün içinde cayma hakkınız var, hakkınız red edilirse, e-Devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurarakta bunu elde edebilirsiniz fakat daha uzun süre geçtiyse kullanmadığınız her ay için belirli ücret hesaplanıp, ay sayısı ile çarpılı tahmini 2000₺ yakın bir ücret isterler. Özellikle yalın internet kullanıyorsanız rakam yükseliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı