Tabletle verimli ders çalışılır mı?

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Hiç tablet kullandım. Şu anda akıllı telefonum bir de bilgisayarım var. Üniversite son sınıftayım. Bu devletin başlattığı vergisiz elektronik ürün alma hakkımı daha kullanmadım ve bunu neyde kullansam diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu vergi indiriminden sadece bir daha yararlanabiliyorsun ve indirim oranı telefonlarda en yüksekte %44 civarı ama hala kararsızım.

Etrafım da çok görüyorum tabletle çalışanları ve inanın hiç anlamıyorum tabletlerden herhangi bir bilgim de yok. Son sınıf olduğum için KPSS'ye çalışacağım benim bölümümün bir başka sınavı daha var ona da çalışacağım. Özet olarak tablet almam benim için faydalı olur mu, neler yapabilirim tablet sayesinde? Kullananların görüşlerini ve nasıl kullandıklarını öğrenmek isterim. Saygılarımla :)

Ben ing öğrenmek için almıştım. İng kitap okuyorum gayet memnunum. Bir de mesleğim ile ilgili bir sınava hazırlanırken önceki sınavlarda çıkmış soruları çözerken kullandım gayette iş görüyor. Şu an öğrenci olmadığım için ders notu falan tutmadım. Ama anlayamadığım bir cümleyi google translatte çevirirken klavye yerine kalem ile cümleyi yazıyorum. Güzel yazıyor.
Test çözerken de kullanışlı. Varsa kpss ye çalışırkenki kullanacağın kaynakların pdfleri, tablet üzerinden çalışabilirsin.

Kullandığım tablet tab s9 fe+

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı