Taciz ile suçlandım

Dediklerine göre inandılar fakat gördüğüm 200 takipçili Instagram hesabının bir anda 60 takipçiye düşmesi oldu ve bir anda çoğu konuşmayı kesti. Kıza da artık yapabileceğim bir şey yok en fazla 10 güne gidecekler buradan.

Yediğim darbeyle kaldım kısacası.
Bence bunu takmamalısın kim gerçek arkadaşın kim sahte görmüş oldun yapman gereken bu olayın sana kattığı olgunluk ve alman gereken dersler ile yoluna devam etmek.

Savunmada kalmak her zaman sizden götürür. Bu olay ilk yaşandığında konuya "büyüklerin" dahil olması için kızın yanına gidip "sen ne anlatıyorsun kızım" diye herkesin duyacağı şekilde bağırmak, hafiften olay çıkarmak kökten çözebilirdi sorunu. Ne olacaktı en fazla aileleri çağıracaklardı senin gözün döndüğü için millet korkudan kolay kolay ağzını açamayacaktı, kız da konu çok büyüdüğü için korkudan itiraf edecekti.

Bunu yapmayınca üzerine yapışıyor, kimseyi de gerçekten ikna edemiyorsun. Sesi en yüksek çıkan en haklıdır çünkü.

Savunmada kalmak her zaman sizden götürür. Bu olay ilk yaşandığında konuya "büyüklerin" dahil olması için kızın yanına gidip "sen ne anlatıyorsun kızım" diye herkesin duyacağı şekilde bağırmak, hafiften olay çıkarmak kökten çözebilirdi sorunu. Ne olacaktı en fazla aileleri çağıracaklardı senin gözün döndüğü için millet korkudan kolay kolay ağzını açamayacaktı, kız da konu çok büyüdüğü için korkudan itiraf edecekti.

Bunu yapmayınca üzerine yapışıyor, kimseyi de gerçekten ikna edemiyorsun. Sesi en yüksek çıkan en haklıdır çünkü.

Olay olduktan 2 gün sonra falan haberim oldu malum LGS bazıları okula giderken bazısı gitmedi gitmemeyi tercih ettim ve sonuç bu. Sonrasında neden gitmedin derseniz gittim okula fakat izin alıp geri döndüm kız bir daha da okula gitmedi. Karne günü yapılır diyeceğim kız olayı itiraf etti fakat çevremle aramın bozulmasıyla kaldım.

Onu reddettiğin ve konuşmadığın için bir çeşit intikam alıyor.

Veee başarılı oldu çok mutlu sanırım. İnsanların ortasında sahte gözyaşları hıçkırıklar falan kimse kıyamamıştır tabii kız sonuçta. Taciz etti diyorsa etmişimdir. Kendime mi inanacağım bir dişi varlığa mı kız diyorsa kesin etmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı