Taciz ile suçlandım

Merhaba, olan büyük depremden sonra sınıfımıza bir kız gelmişti. Öğretmenlerimiz onunla konuşmamızı rica etmişti, sonrasında o kızın gayet eğlenceli biri olduğunu fark ettim. Ortalama 1 ay boyunca konuştum, sonrasında kız benden hoşlandığını söyledi ve kibarca bu durumu reddettim. Daha sonra da konuşmak istese de konuşmadım. Fakat kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala yani karne gününden sonra kız herkese benim onu taciz ettiğimi söylemiş, bunu defalarca reddetmeme rağmen kimse bana inanmadı. Sonrasında yakın bir arkadaşım sayesinde bunu kanıtlayabildim. Kızın söylediği gün o çocukla olduğuma dair, WhatsApp konuşmaları ve fotoğraflar vs. Bunu kanıtladım. İnsanlar bana inandı fakat kız hala buna devam etti ve bu durumu kabul etmedi. Arkadaşlarıma sorduğumda bana inandıklarını söylediler fakat tüm arkadaşlarım benden soğumuş durumda, benden soğumayan birkaç arkadaşıma bu durumu sorduğumda onların benden çoktan soğumuş olduğunu söylediler. Eskiden kız hiçbir ortama çağırılmazdı çoğu gezimizi ise ben düzenlerdim fakat bunu 20 kişilik arkadaş grubunda gelmesi için herkesi etiketleyip beni etiketlemediklerin de fark ettim. Bu durumla nasıl başa çıkacağım bunun iftira olduğu kanıtlandı fakat hala insanlar benden soğumuş durumda zaten karne gününe ne kalmış diyecek olabilirsiniz fakat bölge biraz küçük ve herkesin gideceği okul başarısına göre bağlı bölgede çok fazla iyi lise yok gidilebilecek maksimum 2 3 lise var ve sınıfın başarı ortalamaları çok yüksek büyük ihtimalle onlarla tekrar karşılacağım. Bu konuyu nasıl aşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Allah sabır versin hocam. Sizin üzüleceğinize o arkadaşlarınız üzülsün. Sizler hiçbir şey yapmamışsınız, aksine onlara değer vermişsiniz ama onların size yaptıklarını hiç kafanıza takmayın. Emin olun lise de daha çok mutlu olacaksınız.

Yapabiliyorsan kızla aranı tekrardan yap. Kızın da niyeti varmış önceden. Basarabiliyorsan at postanı rahatla böylece intikamını da almış olursun.
Aynen. O kadar iftira atılsın senin üzerine sonra gel onunla barış.
1686603928237.png

Allah sabır versin hocam. Sizin üzüleceğinize o arkadaşlarınız üzülsün. Sizler hiçbir şey yapmamışsınız, aksine onlara değer vermişsiniz ama onların size yaptıklarını hiç kafanıza takmayın. Emin olun lise de daha çok mutlu olacaksınız.

Eki Görüntüle 1818545

Umarım, kalanını zamana bırakacağız sanırım hadi hayırlısı.

Eki Görüntüle 1818545

Bu kadar mağrur olma. Bir de yukarida yazmışsın bu saatten sonra kızlarla muhatap olmam falan :) Barışma niyetini kendin biliyorsun zaten o yüzden yapabiliyorsan yap. Yoksa da milleti bu kadar sallama. Keyfine bak.

Geçmiş olsun hocam o gitmeden önce son darbeyi siz vurun dava açarak gittiği yerde diğer insanlara da aynısını yapabilir.

Bunu zaten çoktan yaydım fakat kız beklediğim gibi mesajları silmiş :D ve ayrıca kıza inanma sebeplerini sorduklarımda yemin ettiğini söylediler yemin gerçekten bir inanma sebebi falan mı ya? O zaman bende yemin edeyim sinir olduğum arkadaşlarımla ilgili saçma sapan şeyler uydurayım

Yemine inanalarda beyin arama. Sana attığı mesajları Whatsmock'tan sahneleri ile değiştirip whatsmock simgesini Photoshop ile sil ve SS al. Kız sana yalvarsın mesajlarda falan bayağı rezil et.
Okulun populerlerine sal bu sahte mesajları gizli hesaptan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı