Taciz ile suçlandım

Hocam daha önceden de belirttiğim gibi tam olarak okumamışsınız sanırım. İnsanlar artık bana inandıklarını söylediler fakat soğumaları geçmedi. Olay bu. Artık inanıyorlar fakat olay benim yalnız kalmam ile bitti.
İşte hocam, boşuna demiyoruz açın diye. Sizin arkadaş çevrenizi dağıtmış ve size mental açıdan hasar vermiş, ha o arkadaşlarınız da sizle ara açmaya yer arıyorlarmış çok belli. Sallayın gitsin kardeş miydiniz ki? Herkese çok anlam yüklememek lazım, arkadaş edinmekten kolay şey yok ne de olsa.

İşte hocam, boşuna demiyoruz açın diye. Sizin arkadaş çevrenizi dağıtmış ve size mental açıdan hasar vermiş, ha o arkadaşlarınız da sizle ara açmaya yer arıyorlarmış çok belli. Sallayın gitsin kardeş miydiniz ki? Herkese çok anlam yüklememek lazım, arkadaş edinmekten kolay şey yok ne de olsa.

Peki yeni bir arkadaş ortamı edinmem için ne yapmam gerekiyor? Daha önceden bu durum arkadaşın arkadaşı gibi olmuştu daha çok dershane ve okul sayesinde olmuştu çoğu ortam.

Peki yeni bir arkadaş ortamı edinmem için ne yapmam gerekiyor? Daha önceden bu durum arkadaşın arkadaşı gibi olmuştu daha çok dershane ve okul sayesinde olmuştu çoğu ortam.
Sanal ortamın dahil etmeyeceğim çünkü bir sunucuya girip iki üç kişiyle sohbet etseniz bir kaç kişiyle arkadaş olabiliyorsunuz, sanırım 12. sınıfa gidiyordunuz seneye de üniversiteye gideceksiniz diye düşünüyorum. Üniversite çok soğuk bir ortam herkes işinde gücünde bu yüzden okulda arkadaş edinmek zor olabilir, kafelerde kütüphanelerde kısaca insanların çok olduğu yerlerde takılabilirsiniz.

Şöyle bir düşününce, gerçekten arkadaş edinmek zor gibiymiş, biraz cesaret lazım, yani benim gibi insanlardan çekinen, konuşmayı başlatan taraf değilseniz işiniz zor. Bu yüzden sanal arkadaşlıklar en iyisi. 😔

Sanal ortamın dahil etmeyeceğim çünkü bir sunucuya girip iki üç kişiyle sohbet etseniz birkaç kişiyle arkadaş olabiliyorsunuz, sanırım 12. sınıfa gidiyordunuz seneye de üniversiteye gideceksiniz diye düşünüyorum. Üniversite çok soğuk bir ortam herkes işinde gücünde bu yüzden okulda arkadaş edinmek zor olabilir, kafelerde kütüphanelerde kısaca insanların çok olduğu yerlerde takılabilirsiniz.

Şöyle bir düşününce, gerçekten arkadaş edinmek zor gibiymiş, biraz cesaret lazım, yani benim gibi insanlardan çekinen, konuşmayı başlatan taraf değilseniz işiniz zor. Bu yüzden sanal arkadaşlıklar en iyisi. 😔

8. sınıfa gidiyordum liseye geçeceğim :D

Olayı zaten anlattım oda benim tarafımda o konuda herhangi bir sıkıntı yok fakat çevremde kalan insan sayısına çok az diyebilirim.

Sorun artık bir şey yapmasından çıktı kız zaten ortalama 10 güne memleketine dönecek ve çevremdeki tüm insanları sildi neredeyse bir anda.
Hocam öyle insanlar kız için ailelerini bile satar takmayın direk iletişimi kesin öyle insanlarla hayatınızı devam ettirmek çok büyük bir hata olacaktır. Çok geçmiş olsun diğer kızları da takmayın, benim sınıfta da var öyle kızlar zaten sinir problemim var yakında hoş şeyler olmayacak neyse hocam Allah sabır versin size.

Bazen yalnızlık iyidir olgunlaşmak açısından konuyla alakasız ama.Konu ile ilgili de şunu söyleyim fikrim zaten 10 gün sonra gidiyormuş sende son sınıfsın zaten bak keyfine hayatından 2 3 boş insan eksildi diye üzülme seviliyosun

İçerisinde bulunduğum kulübüme hoşgeldin kardeşim. :(

Son düzenleme:
Hocam ilk olarak sayfa 5'e kadar okudum devamını okuyamadım ki 17 sayfa nedir yani 😀. Bende 8. sınıfta aynı şeyi yaşamıştım, bir kız benimle arkadaş olarak konuşuyordu hoşlandığını biliyordum ama bir şey yapmıyordum. Kız ilerleyen zamanlarda benden hoşlandığını söyledi ve bende aynı şekilde kibarca reddettim. Sonrasında dershanedeki herkese onlara küfür ettiğimi, arkalarından konuştuğumu ve onlar hakkında iftiralar attığımı söylemeye başladı. Onun yanındaki insanlar zaten benim arkadaşlarım değildi. Bende arkadaş seçimimi düzgün yaptığımdan hiçbir arkadaşım bana karşı tavır almadı. Kız bana lisede falanda hâlâ yazdı ve ben kızı engelledim. Geçen gün ( olaydan 2 yıl sonra ) bir arkadaşla konuşurken kızın ismi geçti ve aynı kız bu çocuğada bu tarz bir şey yapmıştı. Sonra kararlaştırdık ve benim Instagram hesabımdan kıza yazmaya başladık. Kız resmen dünden benim yazmamı bekliyormuş ve hemen yüz verdi, tekrardan kız benden hoşlandığını söyledi ve kızla dalga geçtik ( biraz zorbalık yaptık ama eskiden bize yaptığı şeylerin hıncını çıkarmış olduk.) Kısacası gerçek arkadaşlarınız sizden soğumaz soğuyanlar sizin gerçek arkadaşınız değildir. İyi akşamlar 😉

Güçlendirdiği tek konu bundan sonra sanırım kızlarla işim düşmediği sürece konuşmayacağım.

Hocam öncelikle aktif bir şey yapacaksanız dava edebilirsiniz dedikleri gibi çünkü eğer bir şey yapmadan kalırsanız bu ileride daha büyük sorunlara neden olabilir lisede küçük bir yerdesiniz sonuçta ikinci olarak o kardeş dedikleriniz demek ki sahte kardeş miş size inandım deseler bile haala kızı destekliyorlar gördüğünüz gibi eğer gerçekten inansalardı ve gerçekten kardeşiniz olsalarda sizden soğumaya devam edip takipten çıkmak yerine adınızı tacizci bilenlerle konuşup doğruyu söyler kısaca sizi savunurlardı ama ne olduğu belli böyle insanların sizden uzaklaşması daha iyi olmuş siz gerçekten size inanıp savunanların olduğu bir liseye düşmeye çalışın ki bu olayı bilmeyen bazı değişikler direk sizi dövmeye çalışmasın ek olarak tanıdık olan liselilerin bulunduğu bir yere düşerseniz bu sizi daha rahat tutar siz yazın tadına bakın gidin sevgiliniz le takılın kafanıza dert etmeyin dedikleri gibi derdi veren Allah dermanınıda verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı