Taciz ile suçlandım

savcılık evrak 2.png

Dolandırıcılık takipsizlik verdi aslında itiraz ederdim ama uğraşmak istemedim bir daha devam ederlerse kişilerin huzur ve sükununu bozmadan tekrar şikayette bulunacağım artık.

Sonuç ne oldu dostum bidaha arayan eden
Hocam birdaha aramasinlar diye kisilerimde olmayan kişileri engellemeyi açtım birdaha arayan ,yazan olmadı e devlette de bir dosya falan yoktu

Hocam dolandırıcılar bunlar başkalarına da yapıyorlar, muhtemelen para falan da istiyorlardır. Direkt engelle umursama. Benim bir şikayet dosyam var bu konuyla alakalı bire bir aynısı isterseniz delil olarak ekleyebilirim sizi de dosyaya.
Hocam teşekkür ederim ama dediğim gibi böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum zaten daha reşit değilim, yine de konu ile ilgili teklifiniz için teşekkürler.

Hocam bir daha aramasinlar diye kisilerimde olmayan kişileri engellemeyi açtım bir daha arayan, yazan olmadı e-Devlet'te de bir dosya falan yoktu
Hocam bir daha aramasinlar diye kisilerimde olmayan kişileri engellemeyi açtım bir daha arayan, yazan olmadı e-Devlet'te de bir dosya falan yoktu

Hocam teşekkür ederim ama dediğim gibi böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum zaten daha reşit değilim, yine de konu ile ilgili teklifiniz için teşekkürler.

Senin attığın dilekçeyle aynı dosya numarasıyla bir paylaşım gördüm gerçekten amatörler boş ver takma kafana zaten bu zamana kadar bişiu çıkmamışsa hiç bir şey bekleme

Senin attığın dilekçeyle aynı dosya numarasıyla bir paylaşım gördüm gerçekten amatörler boş ver takma kafana zaten bu zamana kadar bişiu çıkmamışsa hiç bir şey bekleme

Hocam bir şey çıkmadı dava dosyası falan çıkmadı arkadaşların dediği gibi işletenler çıktı engellediğim numaralar fotoğraflarını falan kaldırmışlardı.

Şimdi de benim başıma geldi aynısı hemen hemen. Sana nereden ulasabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam yaşını genç göstererek bir çocuğun penisinin fotoğrafını alıyor, üstüne şantaj yapıyor. Burada asıl dava açması gereken sensin, ben olsam gider şikayetçi olurdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı