Taha Duymaz'ın naaşı bulundu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hayatımda hiçbir videosunu izlemedim ne çektiğini falan bilmem ama bu yaşta yolunu bulmuşken vefat etmesine çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Kardeşi de vefat etmiş. Ne hayatlar soldu gitti...
Allah rahmet eylesin.
 
Sevmezdim Taha Duymaz'ı. Ünlü olduktan sonra bozmuştu. Ölmesi cidden üzücü bir durum. Bundan 1 ay öncesine kadar ne olacağından habersizdi. O zamanlar ki gülümsemesinin son gülümsemesi olduğunu hatırlamak insana dokunuyor.
 
Neden sevmiyorsun sana herhangi bir zararı mı oldu?



Neden sevmiyorsun? Dostum sana bir şey mi yaptı bir husubetin falan mı var?
Dostum sevmemem için bana bir şey yapması mı gerek? tarzı hoşuma gitmiyordu, zorla sevmek zorunda mıyız? düzgünce sevmediğimi fakat üzüldüğümü belirterek Allah'tan rahmet diledim, senin derdin ne dostum? evet ölmüş Allah rahmet eylesin bir kez daha, fakat sevmiyordum, yani öldü diye sevmemek gibi bir şey yok mu?
 
Duygu sömürüsü yaptığını hatırlıyorum, sevdiğim biri değildi. Ama kimse böyle göçüp gitmesini istemezdi bence. Belki dersini almış olurdu yaşasaydı, kim bilir...
 
Dostum sevmemem için bana bir şey yapması mı gerek? Tarzı hoşuma gitmiyordu, zorla sevmek zorunda mıyız? Düzgünce sevmediğimi fakat üzüldüğümü belirterek Allah'tan rahmet diledim, senin derdin ne dostum? Evet ölmüş Allah rahmet eylesin bir kez daha, fakat sevmiyordum, yani öldü diye sevmemek gibi bir şey yok mu?

Bir derdim falan yok neden bu kadar yükseldin? Sadece neden sevmediğini sordum?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı