Takımdaki arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum

griezmannvekili

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Takımdaki arkadaşlarım beni dışlıyorlar kendi arkadaş gruplarına almıyorlar. Böyle oldukça da antrenmanlarda öz güvensiz oynuyorum bu da iyi oynamama rağmen kötü oynamama sebep oluyor yardım eder misiniz?

Takımdaki arkadaşlarım beni dışlıyorlar kendi arkadaş gruplarına almıyorlar. Böyle oldukça da antrenmanlarda öz güvensiz oynuyorum bu da iyi oynamama rağmen kötü oynamama sebep oluyor yardım eder misiniz?

Arkadaşlıklari iyi olan takima geçebilirsin veya gecmicem diyorsan bunları kafaya takmicaksin sen oyunda performansını en yüksekte tut yeter sana.

Vay be, yıllar önce sürekli yaşadığım sorunu yaşayan birini görmek üzücü. Seni dışlıyorlarsa onların çoğundan iyi olduğun, iyi oynadığın içindir. Aralarından en zayıfı ve iyi olanını bulup bir şekilde yanaşmayı dene, kısacası maymunla maymun olmaya çalış. Onların doğasına ayak uydur, zamanla olacak şeyler bunlar. Zorla bile olsa seni takıma alacaklar eğer devam edersen unutma, onlarla onlar gibi ol onlar gibi konuş, onlar gibi davran orada. Kısacası farklı olma, bazı yerlerde farklılık her zaman sinir bozucu olur. Baktın olmuyor, bırak ve başka bir kulüp ara o şekilde antremanlara gitmek bile bir işkencedir, kendimden biliyorum.

Vay be, yıllar önce sürekli yaşadığım sorunu yaşayan birini görmek üzücü. Seni dışlıyorlarsa onların çoğundan iyi olduğun, iyi oynadığın içindir. Aralarından en zayıfı ve iyi olanını bulup bir şekilde yanaşmayı dene, kısacası maymunla maymun olmaya çalış. Onların doğasına ayak uydur, zamanla olacak şeyler bunlar. Zorla bile olsa seni takıma alacaklar eğer devam edersen unutma, onlarla onlar gibi ol onlar gibi konuş, onlar gibi davran orada. Kısacası farklı olma, bazı yerlerde farklılık her zaman sinir bozucu olur. Baktın olmuyor, bırak ve başka bir kulüp ara o şekilde antremanlara gitmek bile bir işkencedir, kendimden biliyorum.
Dediğini yapmaya çalışacağım teşekkürler.

Dediğini yapmaya çalışacağım teşekkürler.
Rica ederim, o en zayıf çocuğa İnstagramdan yaz mesela bir kaç soru sor ne bileyim bir şekilde kaynaşma yoluna gir. Biriyle kaynaştığın zaman kaynaştığın kişi diğerlerinin seni ezmesine izin vermez zaten. Süreklilik çok önemli, devam edersen öyle ya da böyle seni takıma almak zorunda kalacaklar unutma tekrardan söylemek istedim. Seni anlıyorum, bu şekilde antremanlara gitmek işkence, o atmosfer cidden çok can sıkıcıdır. Bir süre dediklerimi dene, baktın hiç gelişme yok düşünme bile ayrıl o kulüpten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı