Takıntılı insanların fazla problem yaşamaları tesadüf mü?

Takıntılı insanların fazla problem yaşamaları tesadüf mü?

• Evet

Oy: 7 15,2%
  • Hayır

Oy: 39 84,8%

• Oy verenlerin toplamı
    46
Makaleler
98
Gerek Sosyal'de, gerek çok takıntılı insan var ve bu kişiler bir şeyler alsa veya kullanmaya kalksa %90-95 ihtimal üründe mutlaka kusur oluyor, kişi vererek bir tartışma ortamı yaratmayacağım, zaten burada zaman geçiren kişiler bilir. Örnek olarak kabloyu 80 derece eğdim, HDD'nin yanına SSD koydum HDD yavaşlar mı, genelde açılan konuları bu tarzda. Sizce bu tesadüf mü, kişisel bir problem oluşturma mı?

Örnek olarak bir üye AMD CPU veya GPU alıyor aynı ürünü kullananların %95'i bir problem yaşamıyor ama sürekli yok ısınıyor, yok çöküyor gibi nedenler sunuyor. Aynı ürünü kullananlara bakıyoruz ortada kullanılan ürünün sıkıntılı olduğunun kesin kararı verilmesi imkansız.

Benzer konu Windows kurulum yapılıyor sistem güncel, kuran kişi son sürüm kuruyor işte, sonra oyun çöküyor, sürüm yükselttim FPS yarı yarıya düştü, işte güncel sürüm kullanmayın diye öneri yapıyor sonrasında 2-3 yıl öncesine ait sürümü öneriyor fakat bakıyoruz kullananlara %90-95'inde gene problem yok. Sen problem yaşadığın zaman bir ürün grubu hatalı olmuyor, her yazılım her donanım ile %100 uyumlu çalışamaz bu normal bir şey fakat bunun genelde bu tarz insanların başına gelmesi... Bunun için zaten Windows bir geri yükleme uygulaması koymuş, bir problem yaşarsanız geriye alın diye, konuyu fazla dağıtmayalım.

Bu söylediklerim, 2. sınıf ürün grubu için geçerli değildir. Merdiven altı Çin markaları deyim siz anlayın, o ürünlerin kaliteleri ortada.

Bu şekilde takıntılı kişilerin bence önce kendini sorgulaması gerektiğini düşünüyorum, inanılmaz derecede rahatsız edici ve komik oluyor.

Ben biraz takıntılı insanım. Örnek verecek olursak, işlemci 90 dereceye çıktı bende:

"LaN Bu NiYe IsInIyOr"

Dedim, artık işlemci sağ olsun 100 derece rekorları kırmakta. Bütün her şeyi yaptım olmadı. En son yanacak işlemci bakalım bekliyoruz.

Ben biraz takıntılı insanım. Örnek verecek olursak, işlemci 90 dereceye çıktı bende:

"LaN Bu NiYe IsInIyOr"

Dedim, artık işlemci sağ olsun 100 derece rekorları kırmakta. Bütün her şeyi yaptım olmadı. En son yanacak işlemci bakalım bekliyoruz.

Soğutucu işlemciye tam oturmamış veya termal macun kurumuş olabilir. Lütfen bakım yapın.

Soğutucu işlemciye tam oturmamış veya termal macun kurumuş olabilir. Lütfen bakım yapın.
Laptop bu. Merak etmeyin her yöntemi denedim, fanı değiştirdim, bloğu değiştirdim, termal macun yeniledim, soğutucu aldım, klima açtım...

Bir halt değişmedi gene cayır cayır yanıyor maşallah.

Aslında takıntı demeyelim. Daha önce sorun yaşamış biri olarak yeni aldığım cihaz da aynı sorun olacak mı takıntısı oluyor. Örneğin, Menteşe kırılması yaşadım eski bilgisayarımda.

Mesela ilk defa AMD kullanan ve teknolojiden anlamayan adamlar sorun yaşıyor. Bu sorunda aldığı cihazdan fazla ümit etmesi veya eski bir teknolojisini kullandığı için güçlü Intel olan ile karşılaştırması. Şimdi bu adam bir daha AMD alırsa ister istemez takacak.

Böylece çok örnekler verebilirim...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı