Tam Kapanmada Neler Yapıyorsunuz?

Bol bol izin sistemine küfredip polislere yakalanmadan dağ/tepe gidiş geliş 2 - 2.5 km yürümeye çalışıyorum her gün. Annem psikiyatri hastası şu anda ve bakım için yeğeninde kalıyor, intihar meyilli depresyonu var ve doktor raporuna rağmen bana günlerdir izin vermeyen sisteme sövüyorum bol bol. Çok yaratıcı şeyler buldum... 2 ceza şimdiden var, bakalım yasakların sonuna kadar ne kadar olacak merak etmiyor değilim.
 
Şimdiye kadar izleyemediğim kült filmleri ve klasik kitapları okuyorum. Bir yandan da ders çalışıyorum, İngilizcemi geliştirmeye uğraşıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı