Peki lütfen söyleyin; Gördüğüm zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi olan, izlemelere doyamadığım, yaz geldi diye uzun süre göremeyince tüm karşı cinse belki o çıkar diye baktığım, hiçbir saniye aklımdan çıkmayan ve sürekli gözlerini düşlediğim, ara ara paranoyak gibi olup hayali karşıma gelen, arkasından şiirler yazdığım (hem de daha adını bile bilmediğim biri için) Tüm şarkıları ona armağan ettiğim, ruyalarıma giren bu kişi söyleyin bana ne yaşatıyor? Kime sorsam geçer dedi ama niçin geçmek bilmez bu acı? Günler ilerledikçe ona an hasretim daha çok artıyor. Canım daha çok acımaya başlyor. Artık öyle bir durumdayim ki bu halimi anlatmaya kelimler kifayetsiz kalıyor. Söyleyin sorun bende mi? Yoksa akli dengem mi bozuk? Niçin bu duruma geldim? Nolursunuz bi bildiğiniz varsa söyleyin rica ediyorum. Artık sabah uyandığım andan, uykuya daldığım ana kadar onu düşündüğüm, sonrasında da rüyamda karşıma çıkan bu kişi bana ne yaşatıyor?O aşk değildir, güzele bakmak sevaptır gibi bir şey olmuş bu. Aşk, bambaşka bir şeydir, sevmek de değil. Anlatılamayacak bir şey. İstersen 1000 kişiyi sev, sadece birisine aşık olursun. Yaşadığın durumu da birkaç aya atlatırsın, geçici bir durum bu.
Keşke instasini yada tel no isteseydin.Peki lütfen söyleyin; Gördüğüm zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi olan, izlemelere doyamadığım, yaz geldi diye uzun süre göremeyince tüm karşı cinse belki o çıkar diye baktığım, hiçbir saniye aklımdan çıkmayan ve sürekli gözlerini düşlediğim, ara ara paranoyak gibi olup hayali karşıma gelen, arkasından şiirler yazdığım (hem de daha adını bile bilmediğim biri için) Tüm şarkıları ona armağan ettiğim, ruyalarıma giren bu kişi söyleyin bana ne yaşatıyor? Kime sorsam geçer dedi ama niçin geçmek bilmez bu acı? Günler ilerledikçe ona an hasretim daha çok artıyor. Canım daha çok acımaya başlyor. Artık öyle bir durumdayim ki bu halimi anlatmaya kelimler kifayetsiz kalıyor. Söyleyin sorun bende mi? Yoksa akli dengem mi bozuk? Niçin bu duruma geldim? Nolursunuz bi bildiğiniz varsa söyleyin rica ediyorum. Artık sabah uyandığım andan, uykuya daldığım ana kadar onu düşündüğüm, sonrasında da rüyamda karşıma çıkan bu kişi bana ne yaşatıyor?
Kusura bakmayın biraz kaba bir üslup kullandım lakin sadece içimi dökmek istedim. Saygılar.
En kötüsü de bu belki. Daha adını dahi bilmiyorum.Keşke instasini yada tel no isteseydin.
İyi tarafından bakin bı daha böyle biri görürseniz istersiniz atılgan olmak önemli.En kötüsü de bu belki. Daha adını dahi bilmiyorum.
Şu lanet yaz bitince muhtemelen onu bir daha göreceğim. Artık sonucu ne olursa olsun karşısına çıkmak zorundayım. Yoksa bu acı beni kül edecek. Ayrıca vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.İyi tarafından bakin bı daha böyle biri görürseniz istersiniz atılgan olmak önemli.
Garantisi yok ki ama görme ihtimali de var kız okul falan değiştirdiyse yada otobüs kullanmiyorsa zor bidaha görmen.Şu lanet yaz bitince muhtemelen onu bir daha göreceğim. Artık sonucu ne olursa olsun karşısına çıkmak zorundayım. Yoksa bu acı beni kül edecek. Ayrıca vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Fırsatı karşına çıktığında değerlendir bana böyle bişey olsa isterdim kesin telefonunu.Garantisi yok ki ama görme ihtimali de var kız okul falan değiştirdiyse yada otobüs kullanmiyorsa zor bidaha görmen.
Yeni hobiler edin, git sevdiğin sporu yap, kurslara katıl, bir şeyler yapıp unutmaya çalış. Ha unutamıyor musun? O zaman sorunun üstüne üstüne git. Eğer kızı görebiliyorsan git yanına konuş. Ne öyle bakıyorsun uzaktan? Zaten kız da sana bakıyormuş ara ara. Belki hissiniz aynıdır. İki seçenek var.Peki lütfen söyleyin; Gördüğüm zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi olan, izlemelere doyamadığım, yaz geldi diye uzun süre göremeyince tüm karşı cinse belki o çıkar diye baktığım, hiçbir saniye aklımdan çıkmayan ve sürekli gözlerini düşlediğim, ara ara paranoyak gibi olup hayali karşıma gelen, arkasından şiirler yazdığım (hem de daha adını bile bilmediğim biri için) Tüm şarkıları ona armağan ettiğim, ruyalarıma giren bu kişi söyleyin bana ne yaşatıyor? Kime sorsam geçer dedi ama niçin geçmek bilmez bu acı? Günler ilerledikçe ona an hasretim daha çok artıyor. Canım daha çok acımaya başlyor. Artık öyle bir durumdayim ki bu halimi anlatmaya kelimler kifayetsiz kalıyor. Söyleyin sorun bende mi? Yoksa akli dengem mi bozuk? Niçin bu duruma geldim? Nolursunuz bi bildiğiniz varsa söyleyin rica ediyorum. Artık sabah uyandığım andan, uykuya daldığım ana kadar onu düşündüğüm, sonrasında da rüyamda karşıma çıkan bu kişi bana ne yaşatıyor?
Kusura bakmayın biraz kaba bir üslup kullandım lakin sadece içimi dökmek istedim. Saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.