Zaten Felsefe'nin olayı bu sonuca varılmak için değil tartışmak sevildiği içşm tartışılır.Zorunda olduğumu söylemedim zaten? Bu ve bunun gibi konular Sosyal'de çok fazla açılıyor. Mitoz bölünme geçiriyorlar. Sonucunda da bir yere varılmıyor zaten.
Zaten Felsefe'nin olayı bu sonuca varılmak için değil tartışmak sevildiği içşm tartışılır.Zorunda olduğumu söylemedim zaten? Bu ve bunun gibi konular Sosyal'de çok fazla açılıyor. Mitoz bölünme geçiriyorlar. Sonucunda da bir yere varılmıyor zaten.
Sana yazmıştım. Şimdi oldu mu?@Pokemon Ferhat Birisine cevap verecekken etiketlersen veya alıntı yaparsan çok daha anlaşılır olur. Şu anda bu mesajı kime yazdığını anlayamıyorum.
"Şimdi oldu mu?" diye triplere girmeye gerek yok. Cevap vereceksen doğru düzgün cevap ver. Müneccim olmadığım için kime yazdığını anlamamam gayet normal.Sana yazmıştım. Şimdi oldu mu?
Agresiflik dine inanıp inanmamakla alakalı değil nasıl bir insan olduğuyla alakalı emin ol ateist/deist olup agresif olanlar da gördüm.Dinlere inanlarla yine agresif olmuşlar![]()
Kanka bu örnekte, yönetmen örneğine benzemış.meteorlar geçiyor, büyük bir meteor düşse zaten dünyanın yarısını direkt heba edebilir. Peki tanrı buna karşı ne yaptı?
Dinlerle bir problemim yok ve Kur'an'ı üç kez anlamıyla birlikte bitirdim. Hala tefsirlerle uğraşıyorum. Bu konuda her fikire açığım ancak tanrının sürekli farklı fantezilerle acı çektirmek istemesi tamamen insani bir duygu. Bunu mükemmel bir varlığın yapabileceğini sanmıyorum.
Agresiflik dine inanıp inanmamakla alakalı değil nasıl bir insan olduğuyla alakalı emin ol ateist/deist olup agresif olanlar da gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.