AlanTuring
Megapat
- Katılım
- 4 Aralık 2014
- Mesajlar
- 882
- Makaleler
- 9
- Çözümler
- 1
Benim için asıl sorun Tanrı değil bu arada sorun dinler.
Kendi yazdigin mesajdan haberin var mi? Inanmak istemiyorum diyorsun, ben de sana evet inanmak zorunda değilsin, kimseyi ilgilendirmez diyorum.Nedir bu tavır? Ben böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum da.
Arapça aslından okumak zorundasın, harfi harfine öğrenerek(!).
Ben afrikalı atasözü sanıyordum, teşekkür ederim.
(Bkz: Talkan katliamı) (bkz: Curcan katliamı)
Kura'n'ın bir çok farklı yorumu var, zaten hangisi sana hitap ederse ona yönel.Yani arapça bilmediğim için doğru anlayamayıp cehenneme gitme ihtimalim var. Bunu mu diyorsunuz ?
Kesinlikle. Arada tanrının varolduğunu düşünüyorum. Belki de çöküşte olduğum zaman sığınacak bir yer arıyorumdur. Bazen de çok saçma geliyor. Ama dinlere karşı böyle bir hissetmiyorum. Dinler bana fakirleri halinden memnun edip isyan çıkarmadan topumu düzene sokmak için insanlar tarafından ortaya konmuş kurallar gibi geliyor.Benim için asıl sorun Tanrı değil bu arada sorun dinler.
Yani arapça bilmediğim için doğru anlayamayıp cehenneme gitme ihtimalim var. Bunu mu diyorsunuz ?
Yani arapça bilmediğim için doğru anlayamayıp cehenneme gitme ihtimalim var. Bunu mu diyorsunuz?
Sizinki, bizimkine çok benziyor, siz uğraşmayın onunla, gelin buna inanalım gibisinden mi?Zorla müslümanlaştırılmadık müzlümanlarla iş birliği yaptık ve ondan sonra müslüman olduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.