İlk olarak çelişkilisin diğer hatan da her dinin kedi kestiğini düşünüyorsun.
Ben her din kedi kesiyor dedim mi?
Allah kendisinden daha güçlü bir taş (varlık) yaratabilir mi?
Cevabını verdim.
Çünkü hepsi kuru ve dolaylı örnekler. Ressam, resim, bebek, bakteri...
Örnek veriyoruz. Örnekten ne anlıyorsunuz?
Hiçbir şey...
Sonra örneğe kuru dolaylı vs.
Orada örnekte diyoruz ki anne karnındaki bir bebek dişinden haberi yok ve ona dışarıda yemeği ağzıyla yiyeceğini dişleriyle çiğneyeceğini söylüyoruz. Buna nasıl bir yorum yapabilir Bebek aklıyla?
Aynı şekilde yaratıcı diyor ki ben zamanın ve mekanın dışındayım. Hiçbir yasaya bağlı değilim. Bundan ne anlıyorsunuz?
İşte zamansızlığı ve mekansızlığı anlamayan biz anne karnındaki henüz dişleri çıkmamış göbeğinden beslenen bebeğiz. Bunu anlatıyoruz. Örnek bu şekilde veriyoruz. Siz buna kuru diyorsunuz...
Zaman ve mekan içinde zamansızlığı ve mekansızlığa örnekler veriyoruz.
Başka nasıl açıklayalım.
Madem biz açıklayamıyoruz. Siz açıklayın !
Zamansızlık ve mekansızlık ne demektir?
Dur tahmin edeyim. Öyle bir şey yok değil mi?
İki tane, tartışmayla alakalı bilgi vereceğim. Daha çok Fatihcrs için.
Bu bilgileri ben yalanlamıyorum. Elbette doğru teşhislerdir. Ancak bilginin doğruluğunu da değiştirmezler. Doğru tektir.
Burada da doğruyu anlatıyoruz zaten ama karşımızda mantık denen bir şey yok. Verdiğimiz örnekler bile çarpıtılıyor. Ya da sadece işlerine gelen yerlere cevap veriliyor. Şurada beni araştırmaya sevk eden tek bir soru yok. Mevcut bilgimle her şeyi cevaplayabiliyorum.
İnsanları hayvanlardan ayıran bir özellik empatidir.
Bebekler üzerinde yapılan incelemelere göre, doğuştan empati yeteneğimiz yüksek olmakla ta.
Doğru ve yanlışta empati ve düşünce ile ayırtılır kısaca sorgulamak diyelim.
Neden kedi kesiyoruz?
Kim için?
Neden kedi kesmemizi istediler?
Neden inek, koyun keserlerken kedi kesmemiz hatalı?
Neden inek koyun kedi kesiyoruz?
İşte hepsinin cevabı var. Yine din üzerinde...
+ Olararak ben var olan bir şeyin sonsuz olabileceğini düşünmüyorum. Orada da aydınlatır mısın beni fatihcrs.
Konu başından beri bunu anlatıyoruz zaten ama işte şekilde görüldüğü gibi, iş ya demagojiye gider, ya işinize gelen yeri cımbızlayıp ona cevap verirsiniz, ya da en başa sararsınız.
Verdiğimiz onca örnek çöp, yani siz çöp ediyorsunuz. Biraz olsun üzerinde düşünseniz bu soruları tekrar tekrar sormazsınız...
3 mesajdır kedi kesmek yazıyorsunuz, muhtemelen satanistlikten bahsediyorsunuz madem ondan cevap vereyim, satanizmde kedi, bakire veya herhangi bir hayvan kurban etme durumu yoktur, zaten satanizmde geçen şeytan ayetler kitabında kurban isteyen tanrılar eleştiriliyor 1 2 ergen kedi kesti diye satanizmi boyle sanıyor insanlar hadı normal karsılanabilir de iddia ede ede 4 5 kere cahilliğinizle yazıyorsunuz utanmadan. Ve ayrıca insanlıktan nasibinizi almadığınız için dininizden başka bir şeyiniz olmaması çok normal. Düzgün muhakeme edip insanların inançlarına saygı göstermeyi öğrendikten sonra tekrar insanlarla konuşmaya gelin. Yoksa kimse sizin yalan tanrılarınızı ve Arap dininizi çok önemsemiyor saygı duymak zorunda hissediyorlar insan olarak.
Gerçekten cevabınız bu mu ?
Ben kedi kesmek meselesini örnek olarak yazıyorum buraya farkında mısınız?
İşte o 1 veya 2 tane ergen diyorsunuz ya o zaman o ergenlere de saygı göstereceğiz sizin mantığınızla, gelmişsiniz bana satanizmin tanımını yazıyorsunuz. Ben sadece diğer dinlere de laf söylemiyorum. kendisine müslümanım deyip sapkın bir mezheb e tabi olanlarda var elbet, sayın saygılı kişi...