İnternete yaz AIDS hastalığını dediğim çıkıyor iyice araştırdığında bazılari gülme spam atmış ve açıklama yapmamış gerçekten bu forumda çok troll var.Hastalığın kaynağı bu arkadaş galiba. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
İnternete yaz AIDS hastalığını dediğim çıkıyor iyice araştırdığında bazılari gülme spam atmış ve açıklama yapmamış gerçekten bu forumda çok troll var.Hastalığın kaynağı bu arkadaş galiba. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
AIDS 20. yüzyılda maymunlardan insanlara geçen bir hastalıktır ve o zamandan bu zamana kadar milyonlarca can almıştır. AIDS hetero/homoseksüel fark etmeksizin bulaşmaktadır. 20. yüzyılda eşcinsellik kabul edilen bir şey değildi tüm dünyada. 2. dünya savaşında İngiltere tarafından yasaklanmıştır ve yıllarca sürmüştür bu yasak. Kısacası AIDS bir insandan çıkan hastalık değildir, maymundan insana geçmiştir. Yalan bilgi yaymayın!AIDS bu hastalık LGBT den dolayı çıkan bir hastalıktır.
Beyefendi veya hanımefendi, ben burada AIDS hastalığının çıkışından bahsediyorum. Bakın "AIDS hastalığının ortaya çıkışından" bahsediyorum. AIDS'liler özellikle LGBT bireyleridir veya değildir demiyorum. Sizin dediğinize göre AIDS LGBT'li bireyler yüzünden çıkmıştır. Ancak araştırmalar gösteriyor ki AIDS maymundan insana geçmiştir!@Eren AK yalan bilgiyse moderatör gereğini yapar. Aids hastalığını çoğu doktor dediğim gibi anlatıyor ve
internette de bununla ilgili yazılar var.
www.acibadem.com.tr
Bulaşacağı varsa bulaşıyor, kadından-erkeğe erkekten-erkeğe...Şu fotoğraftaki haberi gördüm ve aklıma geçmişte de benzer bir şey duyduğum gelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.