Tatile gitmek lüks müdür ihtiyaç mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E o zaman antrikot falan da yemeyelim. Sonuç olarak kıyma da et değil mi, ekstra para harcamaya ne gerek var! Bu zihniyetle yaklaşan biri için ufukta sadece pintilik görüyorum, maalesef bende olmadığı için empati yapacak yerlerim zorlanıyor.

Bildiğin tarzda, copy paste bir ilişkim yok. Genelde masrafları ortak gireriz ve böylece az paraya daha çok şey yaparak ikimizin de ekonomisi sarsılmamış olur.

Dünya'yı kendi hayatınızdan ibaret sanmaya devam edin, ne diyeyim. :)
Antrikotun ne olduğunu bilmiyorum, Ekrem İmamoğlu bahsetmişti bir ordan duymuştum. Ben ayda yılda bi kavurma yiyorum o kadar.

Hani neden sevgilim yok diye konular açıyordun ya, cevabını kendin veriyorsun.
"Onu yapacağına evde otur."
"Şunu yapacağına evinde dondurma ye."
Ev sevgisi hakim olduğu sürece bırak sevgiliyi, arkadaş bulamazsın. Yolun açık olsun.

Tatil yapacaksan 1.si gibi yapacaksın arkadaş. Atlet giyen göbekli akrabalarla gideceğine evde otur daha iyi.
İnsanları fazla küçümsüyorsun... ayıp. Atletli göbekli akrabalar insanları küçümsemiyordur ve alanlarında başarılılardır belki. Hatta bir alanları da vardır bazılarının aksine!

Şey gibi:

BİR DEĞİL İKİ

Her şeyi biliyor bu herif,
Bilmediği şey yok.
Dinden imandan tut,
Yalancı dolmanın yapılışına dek.

Bilmekle de kalmadı,
Eşek yerine koyup milleti,
Öğretti her şeyi.
Örneğin nasıl abdest edilir,
Gusül abdesti almak için
Ne halt edilir.

Bir kendisi var her şeyi bilen,
Başka bilen yok sanıyor.
Herkes kendini bir b** sanır.
Ama bu herif,
Kendini iki b** sanıyor.

-Aziz Nesin...

Tatilden ne anladığımız önemli burada. 5 yıldızlı otelleri falan kastediyorsak bu lükstür ama "tatil" 5 yıldızlı otellerden ibaret değil.

Lüks diyen arkadaşlar için:

20 yaşındayım ve durumumuz gayet yerinde. 1 kere bodrum vb. yerlere tatile gitmedim. Bu tip yerlere gidip fazla para harcamadığımdan senede 2-3 kere kaçamaklar yapabiliyorum. Her sene Trabzon'a gelir. Köy evinde kafa dinlerim. Arada sırada denize gider, yaylaya çıkarım. Benim için en kral tatil budur. Ortalama harcamalarım da 1000 TL tutuyor. 11 ay boyunca çalışıp da 10 gün kafa dinlemem için 1000 TL harcamak mı lüks?

İnsanız sonuçta makine değil. Herkesin tatile, eğlenceye ihtiyacı var.

Tatil kelimesini kafanızda çok büyütüyorsunuz. Çünkü medya size öyle lanse ediyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı