Team Fortress 2 Oynayanlar Derneği!

Ben Wi-fi'a kablo ile bağlıyım ve aldığım ping kötü derecede değil, ayrıca TF2 Türkiye Serverları gördüğüm kadarıyla kapandı. Roket Jump konusunda kendimi iyileştirmeyi planlıyorum.

Pro gibi gözüksemde sıcak çatışmaya girmeyi sevmem, bu yüzden bu sıralar Medic favorim.

Ama çok çocuk ve hile olduğu için bırakmıştım.
En son heralde TF2 Türkiye sunucusunda çocuk görmüştüm, ancak baya efendi konuşuyordu.

Ben Wi-fi'a kablo ile bağlıyım ve aldığım ping kötü derecede değil, ayrıca TF2 Türkiye Serverları gördüğüm kadarıyla kapandı. Roket Jump konusunda kendimi iyileştirmeyi planlıyorum.
Kerem bir anda ortalıktan kayboldu tanıyanlar telefonlara da cevap vermiyor diyorlar adam virüs kaptı heralde 🤔

Toplamda 45 saat oynamışım. Ama oyunu çok iyi bilmediğimden, sunuculardaki gecikme sorunları ve Source oyun motorunun ruhsuz dünyası baydığından salmıştım. Mesela 2014 satın alıp 1300 saat civarı oynadığım CS:GO bile, sırf ping ve amaçsızlaştığı için oynamıyorum. Valve'nin bu oyunun eğlence modlarına yenilikler getirmesini istiyorum. Rekabetçi tarzdaki salyalı oyunları hiç sevmiyorum. Türkiye pazarına sunucu açması gerektiğini düşünüyorum.

Oyun çok güzel günde baya bi saatimi ona harcıyordum ama şu sıralar bıraktım çünkü oyuna cidden çok yenilik getirmiyorlar be usta. Böyle eventler falan getirseler veya yeni karakterdir vb. oyunu bırakmam ama Valve çok yenilik getirmiyor oyuna...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı