Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PS4 test etmiş olan var mı? Geçen gün test ettim ve alet harbi çok güzel olmuş. FIFA 14 oynadım, oyun PS4'de tamamen farklı, tek kelimeyle harika olmuş. Grafikler, gerçekçilik ve formaların sallanması falan süper olmuş.

Birde GTX770 ile dene o oyunu :) Baştan aşağıya grafik akıyor :D
Hocam ne alakası var? Oyun tamamen farklı diyorum. Açılış menüsü bile tamamen farklı. Adamlar sırf konsollara has yapmışlar. Benim ekran kartımda ASUS GTX 760 :).

- - - Güncellendi - - -

Futbol oyunu ve grafik ha? :D ahahahaa
Neden öyle dedin ki abi? PS4'te FIFA 14 oyna ve grafik şöleni gör diyorum sadece :). Futbol oyunlarının yeni milat çizgisi FIFA 14 oldu :). Bu arada PES bayağı bir köşeye sıkıştı EA SPORTS karşısında :).

Fifa 2014 bilgisayarda da aynı özellik ve grafiklere sahip. Sen gel benim bilgisayar da Crysis 3 oyna grafik gör. :D
Yok abi FIFA 14 bilgisayarda maalesef tamamen farklı gerçekten, hatta birazdan bir video paylaşacağım. O videoda da Macid abi, söylediğim şeyden bahsediyor :). Senin bilgisayarda oyun oynamayı harbiden çok isterim :). Yanılmıyorsam GTX 780 olması lazımdı senin kart :). Geçen hafta canlı olarak gördüm. Anakart büyüklüğünde ve devasa bir karttı :). O karta sahip olmayı çok isterdim :).

Yok abi FIFA 14 bilgisayarda maalesef tamamen farklı gerçekten, hatta birazdan bir video paylaşacağım. O videoda da Macid abi söylediğim şeyden bahsediyor :). Senin bilgisayarda oyun oynamayı harbiden çok isterim :). Yanılmıyorsam GTX 780 olması lazımdı senin kart :). Geçen hafta canlı olarak gördüm. Anakart büyüklüğünde ve devasa bir karttı :). O karta sahip olmayı çok isterdim :).

Bende o kartdan iki tane var, bir halta yaramıyor. :D Tek gerçek gtx790 :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı