GeorgeBest
Hectopat
Daha fazla
Kardeşim ilk olarak ben sistemi www.teknobiyotik.com adresinden topladım. GTX1070 için marka önemi yok bence. Ben founders edition modelleri daha çok öneriyorum. Eskisi gibi kötü soğutması yok artık founder sürümlerin. Ayrıca gigabyte seni üzmez. Buradan GTX1080 için kullandıkları soğutmayı inceleyebilirsin. GTX1070 için de neredeyse aynısı kullanıldı. [/QUO
kardesim öncelikle tekrar tesekkur ederim.bir sey daha söylücem benim için VR olayı önemli değil VR siz ekran kartı almak istesem hangisi iyi olur fiyatı düşürmek acısından? yani demek istediğim ekran kartına 1350 tl maximum 1500 tl verebilirim. gtx 1060 veya 1070 256 bit o fiyata bulabilirmiyim
Hocam kendi toplayacağım sistemi önereyim. Ekran kartını GTX 1080 yaparsanız mükemmel bir sistem olur. Arta kalan parayla SSD yi 500 GB yapabilirsiniz yada diğer parçalarda yükseltme yapabilirsiniz.
Hocam marka takıntım yok ama kullandığım teknolojik aletlerin çoğu ASUS o yüzden bende ASUS tercih ettim. Tercih sizin önerdiğim sistemin her parçası sağlamdır. Kısılma yapılmamıştır. Eğer işlemciye soğutucu isterseniz Deep Cool Gammaxx S40 120x25mm CPU Soğutucu GAMMAXX S40 Fan öneririm. İçinden stok fan çıkıyor ama yine de tercih meselesi.işte burdaki asus gtx on numara bu olabilir 1600 kendimi zorlarsam verebilirim heralde bu cok iyi oldu
Dediğim sistemin ekran kartını GTX 1080 ile yer değiştirirseniz zaten 5600 TL civarında bir şey yapıyor. Arta kalan parayla 500 GB SSD bile alabilirsiniz.işte burdaki asus gtx on numara bu olabilir 1600 kendimi zorlarsam verebilirim heralde bu cok iyi oldu
Hocam marka takıntım yok ama kullandığım teknolojik aletlerin çoğu ASUS o yüzden bende ASUS tercih ettim. Tercih sizin önerdiğim sistemin her parçası sağlamdır. Kısılma yapılmamıştır. Eğer işlemciye soğutucu isterseniz Deep Cool Gammaxx S40 120x25mm CPU Soğutucu GAMMAXX S40 Fan öneririm. İçinden stok fan çıkıyor ama yine de tercih meselesi.
Dediğim sistemin ekran kartını GTX 1080 ile yer değiştirirseniz zaten 5600 TL civarında bir şey yapıyor. Arta kalan parayla 500 GB SSD bile alabilirsiniz.
Eğer işlemciyi K serisi almayacaksanız sıvı soğutmaya gerek yok. Stok fan işinizi görecektir oda yetmezse bunu öneririm Deep Cool Gammaxx S40 120x25mm CPU Soğutucu GAMMAXX S40 Fananladım kardeşim cok sagolasın suan kafamda biraz daha oturdu 970 yerine 1070 alacagım.zaten arada 300-400 arası bir fark var sogutma konusundada SilverStone Tundra Series TD02-E sıvı soğutma sistemi iyi hem uygun biraz sıvı sogutlara göre
Önceden yazmişsiniz; ama simdi gördüm kusura bakmayın. VR kullanmasanız bile şuan da GTX 970'in bile VR özelliği var. Ayrıca önerdiğim sistemde kasayı ve PSU'yu ayrı alarak daha ucuza getirebilirsin. 1 ya da 2 ay icinde almazsan eger Kaby Lake'i beklemeni öneririm.işte burdaki asus gtx on numara bu olabilir 1600 kendimi zorlarsam verebilirim heralde bu cok iyi oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.