Technopat Admimlerindeki Seviyesizlik - Ciddiyetsizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

plastic

Femtopat
Adminlerin birinden sebepsiz yere ban yememin üzerinden ban sebebini öğrenmek için açtığım hesaplara ukala ukala ban sebepleri yazılması.
(Üyeliğiniz reddedilmiştir. Nedeni: Size özel hediyemiz.)
Ban sebebimi söyle, ben de gideyim. Ama yok, adminimiz bir dahaki hesaptaki ban sebebi:
"Üyeliğiniz reddedilmiştir. Nedeni: Seversiniiiiiz."
Neyse işte, bu adminler bu konuyu da açmazlar. O kadar yürek olduğunu sanmıyorum.
Şimdi görselleri eklemeyeceğim, direkt buna da ban atıp geçerler. Eğer konu yayınlanırsa görselleri atacağım. Sonuçta konu yayınlanmayacak %90.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Hesabınızın kapatma sebebini söylemekle yükümlü değiliz ve bunu da kurallarımızda görebiliyorsunuz. Üye olurken hatırlarsanız onaylamıştınız:

52. Kullanıcı hesapları neden gösterilmeksizin kapatılabilir.

Kurallardan 55 numaralı olanını bir şekilde ihlal etmiştiniz ve sonucunda hesabınız kapatıldı:

55. Moderasyon Ekibi'nin gerçekleştirdiği yönetim eylemlerini geçersiz kılmaya yönelik girişimler ban nedenidir.

Daha sonra çoklu hesap açarak tekrardan üye olmaya çalıştınız ki bu da kurallarımıza aykırı:

15. Birden fazla hesap açmak yasaktır.

Daha sonra bu üyelik de reddedilince sebebini sormak için tekrar üye oldunuz. Moderatörlerden biri de "Hediye." diyerek şaka ile karışık bir cevap verdi. Bu hesap da reddedilince siz de "benhediyesevmemki" benzeri bir isimle tekrar üye olduğunuzda sanırım tekrar benzer bir espri ile "Seversiniz." şeklinde yanıt verildi. Daha sonrasını şahsen takip edemedim fakat en azından 5-10 tane hesap açtınız ve yine bir hesap daha açmışsınız.

Konuyu gördüğünüz üzere yayınlamamız için bir sebep yok. Daha ciddi cevap verilebilirdi. Orada haklısınız. Bir şey diyemeyiz fakat kurallara uymamak ile siz de hatalısınız. 10 adet hesap açıp tekrardan üye olmak yerine kurallara uymayı deneyebilirdiniz.

Tek tek her hesabı kim, ne sebep ile reddetti bilmiyorum fakat ilk çoklu hesap bildirim gönderilmeden tarafımca reddedilmişti. Daha sonra yaratıcı isimler ile geldiğinizde aktif moderatörler başkalarıydı.

Düzenleme: Yeniden kontrol ettiğimde Tatilsebebimne ismiyle üye olduğunuzda "Hediye." diye cevap verildiğini görüyorum. Daha sonra da İyiyAmaHediyeSevmem ismiyle üye olmuşsunuz. İlk olarak siz böyle devam etmişsiniz yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı