Technopat en iyi forum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen oluyor ardı ardına konu açıldığı zaman veya o anda foruma bakan kişiler cevap veremediği zaman sanırım. Benim konumda gitti 2-3 gün önce diğer konular yüzünden altlara ve bir daha açmak zorunda kaldım. Ban yemeyim diye o konuya, önceki açtığım konuya kimse cevap vermedi ve altlara gitti ceza vermeyin diye yazdım moderatörlere.
Bir de bazen sanırım geceleri millet yattığı için bazı konular onaylanmıyor ve kalıyor. Mesela benim konum gibi 😀.
 
Bazı konularda evet bazı konularda hayır bazen kullanıcılar tabiri caizse tam bir eşşek oluyor ve şu sıra forumu bırakma sebebim olacaklar.
 
Kitle olarak en beğendiğim forum oldu paticik'ten bu yana.
 
Ne konuda en iyi? Turkiye'de iyi evet ama dunyada suanki kullanimin yuzdesinin kupkoku kadar kullanilmiyor. Ancak diger (Turk) forumlara gore gayet iyi topluluk.
 
Dilbilgisine hakim olmayan moderatörlerden dolayı haksız yere birkaç defa ceza yedim. İlk başlarda yazım kurallarına bu kadar katı olunmasına sinirlenirken sonra bir an şunu düşündüm, ya etrafta "AcilLll yardım plssss" tarzı başlıklar olsaydı? Başlıkların da özenle konuyu tam ifade eder nitelikte yazılması da aynı sorunu yaşayıp Google'da arayanları buraya çekmekte. (Ben de öyle gelmiştim buraya.) İyi hoş güzel bir yer Sosyal ama başta da dediği gibi dilbilgisi kurallarına çok hakim olmayan modlar yüzünden arada ceza yiyorum. Misal; gamepad cins isimdir, küçük harfle yazılır cümle içinde ama PS 4 Dualshock özel isimdir ve büyük harfle başlaması gerekir. Bunlardan bile ceza yedim.

Anketlere oy verilmiş en azından.
 
Kuralların sıkı bir şekilde denetlenmesi ve yönetilmesi sayesinde Technopat iyi bir forum olabiliyor. Teknik kadro güçlü ve her önüne gelen Moderatör olamıyor. Belli bir bilgili olan kemik kitle de oluştu. Malum teknoloji forumunda 15 yaşında moderatörlük yapan kişi gördüm.
15, 8 veya 7. Yaş önemli değil. Yasa bakmak yanlıştır. İşi nasil koordine ettiğin önemli.
 
15, 8 veya 7. Yaş önemli değil. Yasa bakmak yanlıştır. İşi nasil koordine ettiğin önemli.
"Akıl yaşta değil, baştadır." sözü doğrudur fakat akıl tek başına işe yaramıyor. Aklın doğru seçim yapabilmesi için bilgiye, deneyime ve tecrübeye ihtiyacı vardır. Özellikle soyut kavramları bile doğru düzgün tanımlayamayan kişilerin belli bir olgunluğa gelmeden bu tarz yönetim işleri yapmasını doğru bulmuyorum. Özellikle çocukların duyguları sebebiyle daha fazla adam kayırma, kendi kafasına göre takılma ve işi ciddiye almama durumları olabiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı