Technopat eskisi gibi değil

Uyarınızın içeriğini paylaşır mısınız? Merak ettim. Yardımcı olayım.
Dün mesela yapay zeka yazılımı bitirecek mi başlığına

"Yazılımcılar dilenmeye başlayacak hatta yapay zekayı falan silecek (!)" yazdım ironi olduğunu belirttim sonra gereksiz mesajdan ban yedim. Saçma bence samimi bir ortamı engelliyor bu tür şeyler.

O uyarıları ilk üyelik zamanı almıştım ve çoklu üyelik gibi cezalar almıştım. İlk zamanları gereksiz mesajlar diye çok ban atılıyordu, şimdi yine iyi şükredin.

Bende ilk üyelik zamanlarinda aldim genellikle coklu üyelikten bende ceza almıştım bazıları Discord vesaire paylaşıp ceza yemezken ben yemiştim o çok zoruma gitmişti sebepsizce :D

Bende ilk üyelik zamanlarinda aldim genellikle coklu üyelikten bende ceza almıştım bazıları Discord vesaire paylaşıp ceza yemezken ben yemiştim o çok zoruma gitmişti sebepsizce :D

Benim uyarılara baktım, genellikle yanlış bilgilendirme cezası almışım ve o zamanlar bugünler gibi bilgi sahibi değildim. Gençlik zamanları hep birilerine sinirlenip uygunsuz üslup kullanmışım. Discord istemek veya sosyal dışı bağlantı atmak ceza olduğunu bilmediğimiz için onlardan da ban yemişim. Şimdi en azından kurallar söyleniyor okuyun. Benim zamanda kuralları ceza yiyince öğreniyordun.

Benim uyarılara baktım, genellikle yanlış bilgilendirme o zamanlar cahillik biraz daha ve gençlik zamanı hep birilerine sinirlenip uygunsuz üslup kullanmışım. Discord istemek veya sosyal dışı bağlantı atmak ceza olduğunu bilmediğimiz için onlardan da ban yemişim. Şimdi en azından kurallar söyleniyor okuyun. Benim zamanda kuralları ceza yiyince öğreniyorsun.

11 yaşımdaydım ben bir de bu hesabı açtığımda soru işaretinden bile ceza almışım 😂 birden fazla cümleyi tek gibi yazma özelden yardımlaşma yemişim Discord isteyerek 3 4 kerede uygunsuz üslup var sinirden muhtemelen şu an kurallara bakılabilmesi gayet güzel ama ufak bir şeyden bile 1 gün ban yemek sinir bozucu olabiliyor.

11 yaşımdaydım ben bir de bu hesabı açtığımda soru işaretinden bile ceza almışım 😂 birden fazla cümleyi tek gibi yazma özelden yardımlaşma yemişim Discord isteyerek 3 4 kerede uygunsuz üslup var sinirden muhtemelen şu an kurallara bakılabilmesi gayet güzel ama ufak bir şeyden bile 1 gün ban yemek sinir bozucu olabiliyor.

Türkçe öğretmeni bu kadar Türkçeyi öğretememiştir bize. Daha çok gençsin, demek hesabı açtığımda sen daha 5 yaşındaymışsın 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı