Technopat eskisi gibi değil

Hayali sistem dediği de o zamanın 10K'si ile topladığım bir sistem ahahah şimdi millet 250k'ya toplama diyor da bir şey olmuyor. Çıldırmamak elde değildi XD.
Hayır o tamamda nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmadığın için uyarı yemişsin hocam, iyi güldük valla Allah'ta seni güldürsün :)

Hayır o tamamda nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmadığın için uyarı yemişsin hocam, iyi güldük valla Allah'ta seni güldürsün :)
Daha komiği bir konuya geri dönüş yapmadığım için ceza yemiş olmam. Gördüm bu sefer de ceza aldığım için yazamadım :D

1752659545747.png

Benim uyarılar, sığdıramadım.

Gereksiz mesaj muhabbetinden aylarca ban yiyordum bir ara her gereksiz mesaja 1 ay atıyorlardı. Şu aralar foruma nadir girdiğimden ceza yemiyorum.

Bilmiyorum ama eskiden, bu hesabı açmadan önceki eski Technopat tamamen güzel geliyordu. Şimdi moderatörler sağ olsun, bir espri bile yaptırtmıyor. Bir mesaja "gereksiz mesaj" diyerek uyarı atılıyor. Yardımlaşma forumunda bir insan sorun yaşıyor, çözümü bilmesek bile yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. "Gereksiz mesaj"... Bu konu da kaldırabilir bu arada.
Yapılan uyarılara itiraz ederseniz genelde 5 dakika içinde kaldırıyorlar. Ben 5 kere yazım yanlışı olan mesajı alıntılamadan ceza yedim. Hepsinde itirazda bulundum 5 dakika sonrasında uyarıyı kaldırdılar. Ki saçma bir durum zaten.

Yapılan uyarılara itiraz ederseniz genelde 5 dakika içinde kaldırıyorlar. Ben 5 kere yazım yanlışı olan mesajı alıntılamadan ceza yedim. Hepsinde itirazda bulundum 5 dakika sonrasında uyarıyı kaldırdılar. Ki saçma bir durum zaten.
Valla itirazlardan hep red yediğim için uğraşmaya değer bulmuyorum artık itirazı.

Valla itirazlardan hep red yediğim için uğraşmaya değer bulmuyorum artık itirazı.
Benim her yaptığım ititrazda uyarı 5 dakika içinde açıldı. Birazda şansa kalmış.

Ettim birçok teklifi red...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı