Technopat eskisi gibi değil

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Bilmiyorum ama eskiden, bu hesabı açmadan önceki eski Technopat tamamen güzel geliyordu. Şimdi moderatörler sağ olsun, bir espri bile yaptırtmıyor. Bir mesaja "gereksiz mesaj" diyerek uyarı atılıyor. Yardımlaşma forumunda bir insan sorun yaşıyor, çözümü bilmesek bile yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. "Gereksiz mesaj"... Bu konu da kaldırabilir bu arada.

Bilmiyorum ama eskiden, bu hesabı açmadan önceki eski Technopat tamamen güzel geliyordu. Şimdi moderatörler sağ olsun, bir espri bile yaptırtmıyor. Bir mesaja "gereksiz mesaj" diyerek uyarı atılıyor. Yardımlaşma forumunda bir insan sorun yaşıyor, çözümü bilmesek bile yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. "gereksiz mesaj"... Bu konu da kaldırabilir bu arada.

Şu forumda kimbilir kaç tane uyarım vardır artık hasım oldum modaretörlerle ama takmayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz mesaj kısmında ben de bazen tolerans gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ama forumun eski halini özlemenin saçma olduğunu da düşünüyorum. 2015'li yıllarda bu forumdaysanız belki bu lafı söyleyebiliriz ama ben daha yeniyim mesela, eskiden okurdum hesabım yoktu hala aynı tadı alıyorum.

Gereksiz mesaj kısmında ben de bazen tolerans gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ama forumun eski halini özlemenin saçma olduğunu da düşünüyorum. 2015'li yıllarda bu forumdaysanız belki bu lafı söyleyebiliriz ama ben daha yeniyim mesela, eskiden okurdum hesabım yoktu hala aynı tadı alıyorum.

Benim deme hakkım var yani. 🙂

Screenshot_20250716-114842_Technopat.jpg

Profil mesajlarında geçerli olmasa keşke. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı