Technopat eskisi gibi değil

Bu moderatörlerin birbirinden haberleri yok 2 ay önce cevap yazdığım konuya en iyi cevap verildi ki konuya cevap yazarken forumun kendi yazım düzeltme butonunu kullanmıştım. Geçen gün başka moderatör gelip bana verilen en iyi cevabı kaldırıp benim yazdığım yazının yarısını siliyor ve yazım hatası uyarısı veriyor. Yani saçmalıkların sonu yok. Buna da uyarı verirler şimdi izleyin.

Eki Görüntüle 2536223

Kimsenin kimseye yaranmaya çalıştığı da yok. Belli bir düzen ve ciddiyet olmazsa gereksiz mesajların önüne geçilemez. Konuda istenileni cevaplarsanız ve konudaki farklı soruları cevaplamazsanız uyarı almazsınız. Konu dışına çıkmayın sadece.

Bahsettiğin belli düzen çok da belli değil gibi, gereksiz mesaj uyarısı almaktan bıktı insanlar.
Ayrıca fikrime olan saygın için teşekkürler forumun neden eskisi gibi olmadığını tekrar hatırladım.

Başkasının mesajında yer alan yazım hatası yüzünden ceza aldım geçen. Böyle bariz bir yazım hatası da degildi hani. Virgül mü ne yoktu. Birleşik cümle yazmıştı konu sahibi.

Eskiden nasıldı bilmiyorum ancak ben alıntı yaparken ya da bilgi verirken bile stress oluyorum artık.

Derişik asitlerle deney yaparken bile bu kadar stres olmuyorum ben.

forumun neden eskisi gibi olmadığını tekrar hatırladım.

Kayıt tarihiniz 17 Ekim 2024. 9 aylık süreçte ne gördünüz ki forumun eskisi gibi olmadığının kanaatine vardınız? 442 mesajınız var. Günlük 2 mesaj ya atmışsınız ya atmamışsınız, mesaj istatiğiniz bu. Foruma çamur atmak yerine insanların sorununu çözmeye çalışın. Sorunu hep başka yerde aramayın, biraz da kendinizde arayın. Nerede hata yaptığınızın farkına varmaya çalışın.

Ayrıca fikrime olan saygın için teşekkürler

👍

Bahsettiğin belli düzen çok da belli değil gibi. Gereksiz mesaj uyarısı almaktan bıktı insanlar.

Gereksiz mesaj yazarsanız uyarısını alırsınız, bu kadar basit.

ancak ben alıntı yaparken

Etiket sistemini kullanabilirsiniz. Ben genelde etiket sistemini kullanıyorum başkasının yazım hatasından banlanmamak için.

Dün mesela yapay zeka yazılımı bitirecek mi başlığına

"Yazılımcılar dilenmeye başlayacak hatta yapay zekayı falan silecek (!)" yazdım ironi olduğunu belirttim sonra gereksiz mesajdan ban yedim. Saçma bence samimi bir ortamı engelliyor bu tür şeyler.
Uyarı yediğiniz mesajın bu olduğuna eminsiniz yani? :D

Neden uyarı yediğinizi Destek Sisteminden öğrenebilirsiniz, hatta siz görebiliyorsunuz fakat burada paylaşmak uygun değil. Lütfen çarpıtmayalım. Gereksiz mesaj uyarıları çok fazla tolere ediliyor, genelde bildirim verilerek siliniyor. Bahsettiğiniz Yazılım bitiyor mu? başlığında bir üye trollük çıkarmış, siz de ona hakaret etmişsiniz. Burada moderasyon nefretini körüklemeye gerek yok :) Kimse kimseye uyarı atmaya çalışmıyor. Diğerlerine de kefil olurum yani hepsini bilir, tanırım.

@Shinsai, aha şaşırmadım. :D Bir kere de yediğiniz uyarıyı çarpıtmadan adamakıllı yazın yav. Çamur atınca kimsenin eline bir şey geçmez. En azından cevap bekleyen konuları cevaplayın ki millete faydanız olsun.

@Shinsai, aha şaşırmadım. :D Bir kere de yediğiniz uyarıyı çarpıtmadan adamakıllı yazın yav. Çamur atınca kimsenin eline bir şey geçmez. En azından cevap bekleyen konuları cevaplayın ki millete faydanız olsun.
Hocam normalde ben böyle şeylere karışmam fakat merak ettim neden uyarı yediğini. Yalan söylemek kimseyi bir yere vardırmıyor. Yalan söyleyip ortalığı karıştırınca herkesin gözünde kötü kalıyor insan. Faydası olsun, olmasın fark etmez fakat tek isteğim dürüst olmaları. Bir uyarı alırsın, düzelirsin. Benim de 6 tane uyarım var, ne olmuş? Uyarı ala ala buralardayız zaten belki de.

@Shinsai, bu forumda uyarısız adam yok ve kuralların katı olmasını da seviyorum. Kurallar katı olmasaydı, belki de imla ve yazım kurallarına bu kadar dikkat etmezdim. Hayatımda da alışkanlık oldu ve düzgün yazı yazmak her yerde işe yarar. Sadece forumla sınırlandırmamak lazım ve cidden kurallar fazla esnetildi. Gereksiz mesaj uyarısı almak için ciddi zorlamak gerekiyor.

Bilmiyorum ama eskiden, bu hesabı açmadan önceki eski Technopat tamamen güzel geliyordu. Şimdi moderatörler sağ olsun, bir espri bile yaptırtmıyor. Bir mesaja "gereksiz mesaj" diyerek uyarı atılıyor. Yardımlaşma forumunda bir insan sorun yaşıyor, çözümü bilmesek bile yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. "gereksiz mesaj"... Bu konu da kaldırabilir bu arada.

30 günde 1-2 PC toplama konu açma sınırı var 3 tane ban yedim 1 hafta içinde dünyanın en gereksiz kuralları fazladan konu açsak ne olur demek ki yardıma ihtiyacımız var bu modlar biraz sıkıntılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı