Technopat eskisi gibi değil

Ettim birçok teklifi red...

Hocam dediğim gibi biraz şansa kalmış bir durum. Benim tek red yiyen itirazım yanlış bilgi veren birisine karşı oldu. Yanlış bilgi vermesine rağmen moderatör ısrarla kabul etmedi.

Aktif takılırken çok yerdim ceza. 28 uyarıyla duruyorum şu an. Foruma nadir girdiğimden ceza almaya fırsat olmuyor.

@Zephyros, soru/cevap konusuna ironi yazmayın siz de. Cevabı biliyorsanız yazmanız, bilmiyorsanız da yazmamanız isteniyor. Mizah ve eğlence için bu kategoriyi kullanabilirsiniz.

Soru/cevap yerinde sorun yaşayan kişinin yüzünü güldürmek için mizah yapmak daha iyi hissettiriyor. Zaten orada mizah konusu açılıyor sadece.

Soru/cevap yerinde sorun yaşayan kişinin yüzünü güldürmek için mizah yapmak daha mantıklı.

Mavi ekran sorunu yaşayan birisinin amacı, güldürülmek mi yoksa sorununun çözülmesini mi beklemek? Sorununun çözülmesini beklemek. Burası çocuk parkı değil. Komikliğinizi mizah ve eğlence kategorisinde yapabilirsiniz, soru/cevap konularına da kişinin sorununu çözmeye yönelik yorum yapılmalı.

Mavi ekran sorunu yaşayan birisinin amacı, güldürülmek mi yoksa sorununun çözülmesini mi beklemek? Sorununun çözülmesini beklemek. Burası çocuk parkı değil. Komikliğinizi mizah ve eğlence kategorisinde yapabilirsiniz, soru/cevap konularına da kişinin sorununu çözmeye yönelik yorum yapılmalı.
Zaten sorusu daha hiç kimseden cevaplanmayan kişiye yapılmaz. Sadece uzun süre geçip çözememiş kişiye veya çözülmüş kişiye yapılır. Burası askeriye de değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı