Technopat Haber Teması Değişmeli mi?

Technopat Haber teması değişmeli mi?

• Evet

Oy: 502 86,4%
  • Hayır

Oy: 80 13,8%

• Oy verenlerin toplamı
    581
Biraz daha oy gelsin, konuyu yükseltelim. Performansı devamlı iyileştirildiği için aynı görünümde kaldık ama ben de değişiklikte ferahlık olur diyorum. Aslında yılbaşında bir güncelleme yaptık ancak performans düşük olunca geri aldık.

Daha yapıcı hale getirelim, neler olmalı?

Tasarım kesinlikle, logo ile birlikte sil baştan tasarlanmalı. Şu anki tasarım, günümüzdeki modern tasarımlara uymuyor. Kaba ve eski duruyor.

Yeni tasarım, modern, şık ve sade olmalı. Logo için Google'un logosu örnek alınabilir.

Modern ve sadelik olarak,
Google'un "Material design" Konsepti hoşuma gitti diyebilirim :)

Tecnopat haber sitesi sabah değiştirmişlerdi. Şimdi geri almışlar. Şahsen o arayüz daha hızlıydı. Ama biraz daha okuma odaklı arayüz yaparlarsa güzel olur. Haber sayfasına kesinlikle karanlık tema eklenmeli diye düşünüyorum. Dark reader uzantısını kullandığımda forum'un görüntüsü bozuluyor.

Ayrıca forumda bulunan karanlık tema Varsayılan temaya benzer bir şekilde değiştirilmiş.
Temaları değiştirmek için Hesap ayarlarından Sosyal seçeneklerine girmeniz gerekiyor.
Screenshot_4.png
Şimdilik baya hatası bulunuyor. Bu arada yetkililerden biri Karanlık tema için geri bildirim konusu açabilir mi?

Son düzenleme:
Sabah değişen temaya göre baya iyi olmuş. Sadece en üstte Video resimleri çok büyük ve hoş durmuyor.
Mesela konuları açınca konu en başındaki görsel kenarlara uzadığından hoş durmuyor.

Yorum sistemi eklenecek mi? Bence Tecnopat sosyal hesabı ile entegre çalışması gibi bir sistem varsa çok güzel olur. Eğer böyle bir sistem yoksa da Tecnopat haber sayfasına kayıt olayı eklenebilir. Site'nin kendine ait yorum sayfası yapılabilir. Disqus siteye gereksiz bir yük bindiriyor.

Ayrıca konuların altında ona benzer konular önelirse güzel olur. Atıyorum Nvidia FrameView Benchmark konusunun altında daha önceden açılan Nvidia etiketli konular olursa güzel olur.
Bu arada yazılım güncellemeleri hakkında ufakta olsa konu açılsa iyi olacağını düşünüyorum. Mesela; Google, Mozilla, Opera vb. tarayıcılar ya da İntel, Nvidia, AMD, Realtek vb. Chipset, Ekran kartı, Ses sürücüleri hakkında, Şu güncelleme de şunlar geldi gibisinden konular olursa site'nin tıklanma oranı artacaktır diye düşünüyorum. Birazcık daha basit kullanıcıya odaklı haberlerin olması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben yine sevemedim gerçi henüz çalışmaları devam etmekte sanırım. Biraz daha vakit geçtikten sonra güncel yorumları paylaşabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı