Technopat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Büyük çoğunluluğunun 17 yaş altı olduğu konu dışı platformuna açılan konuları görseniz kafaları yiyeceğiniz aynı türde milyon tane örnek konu konulabileceğiniz bir forumdur kendileri ama olsun hoştur iyidir.

Modlar kontrolsuz. Bariz haksız oldukları zamanlar bile kendilerini bir şekilde ya haklı çıkarıyorlar ya da görmezden geliyorlar. O kadar ceza aldım, bir keresinde bile evet haklısınız deyip de geri adım atmadılar.

En son hesabım kaç lira eder diye soran birine biraz geyik bir cevap verdim diye mod bir tarafından "trolluk" diye bir suç uydurup, 1 ay ceza verdi, sonra ben raporlayınca 2 haftaya indirdiler. Bu kadar kontrolsuz, köyün ağası tadında yönetiyorlar.

Tabi böyle olunca herkes benim gibi manyak değil, 1 olur 2 olur 3.'sünde adam gider, bunla mı uğraşacak. Bir de tam birilerine yardım edeceksin, de ayrı değil diye ceza alıyorsun, konuşamıyorsun.

Kusura bakmayın..

Yaşı küçük, bağnaz, her şeyi en çok kendi bilen, yeniliğe kapalı, homofobik kullanıcı oranı biraz fazla olması dışında keyifli yer bence. Bir de mod sıkıntısı var. Ufak tefek noktalama hatasına bile sorgusuz sualsiz uzaklaştırma veriyorlar. Konuyla mesaj arasında bağlantı kuramıyor yine uzaklaştırma alıyorsunuz. Keşke bütün modlar aynı zeka seviyesinde olsa. Bazıları diğerlerini aşağıya çekiyor.

Bir de konuyla alakasız cezası. Arkadaş, adam hiç incelemeden, forumda bakmadan 150 kere açılmış konuyu 151. kez açıyor, hiç bir sıkıntı yok ama sen araştır deyince konuyla alakasız mesajdan ceza yiyorsun. Ya da birisi "bilmemne hesabım kaç lira eder, meraktan sordum" kalabalığı yapıyor, düşük bir miktar yazarsan, geyik diye ceza yiyorsun. Sevgili modlar, bu konular ne kadar ciddi olabilir ki, benim dalgam buna bir zarar versin?

Erkekseniz konu tekrarına da ceza verin, windows 10 mu 11 diyen herkes ceza alsın.

Yani sitede tam bir, "denetleyenleri kim denetliyor" problemi var. Sosyal medyada ya da reddit'de de teknik konular var ama kimse kafanıza vurmuyor biraz şakalaşınca.

Yüksek seviyeli modlar bu yazıları okuyorsa, bunlar size kan kaybettiriyor, adam kaçırtıyor. Sadece 10 postu olan, yalnızca Chatgpt'de sorar gibi milletin bilgisini selam bile söylemeye tenezzül etmeden sömürmeye çalışan kişilerin bir sıkımlık uğrak yerine dönüşüyor.

Yazık, üzücü.

Son düzenleme:
İlk gördüğümde internetteki kuytu köşede görünen küçük sitelerden sanıyordum. Ama kayıt olunca bir kitlesinin olduğunu ve makara insanların ve bilgili insanların olduğunu gördüm.

İlk basta tasarımı kötü, kalitesiz bir yer sanıyordum ve (bilgisayar kısayollarından olusan :D ) sitede takılıyordum. Orası da iyiydi fakat aktifliği düsmüstü. Daha sonra bilgisayarıma KMS bulasmıstı yardım almak için gelmistim. 5 dakikada yardım gelince burada takılmaya başladım. Gayet mükemmel bir platform. Her şey var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı