Technopat moderatörlerinde dehşetül vahşet bir ego var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudan bağımsız ama bu Technopat adminlerinde dehşetül vehşet bir ego var. Birebir tam konuyu özetleyen bir başlık yazıyorum kendince kafasına göre illahaki düzeltiyor değiştiriyor. Mutlaka kendi belirleyecek. Cidden çok garip. Sadece bu forumda var bu saçmalık.
Başlıklar, genelde arama motorlarının algoritmalarının öne çıkaracağı biçimde düzenlenir; bunu sorun ediyorsanız Sosyal'de konu açmayabilirsiniz.
 
Beni de çok sinir eden bir şey daha, illa her şey kelimesi kelimesine uygun ve mantıklı olacak. Kaba bir kelime olmayacak. Örnek, "Şu ne?" diye başlıklı bir konu açsan o "ne" kelimesi "nedir" olarak düzeltilir mutlaka. Sebep? Sebep yok. Değiştirmese ne fark eder? Anlam bütünlüğü mü değişiyor? Hayır.
 
Konudan bağımsız ama bu Technopat adminlerinde dehşetül vehşet bir ego var. Birebir tam konuyu özetleyen bir başlık yazıyorum kendince kafasına göre illaki düzeltiyor değiştiriyor. Mutlaka kendi belirleyecek. Cidden çok garip. Sadece bu forumda var bu saçmalık.

Bazı konularda da kafalarında göre yazdıklarından başlıkla alakasız konular ortaya çıkıyor. Madem düzelteceksiniz önce yazılanı doğru düzgün okuyup anlayın ondan sonra müdahale etmeye çalışın.
 
Başlıklar, genelde arama motorlarının algoritmalarının öne çıkaracağı biçimde düzenlenir; bunu sorun ediyorsanız Sosyal'de konu açmayabilirsiniz.
Ben insanların iftira atmamasından yanayım da sen de şu kafadan kurtul. Boş bir tutum bu. Bu sorun oluyorsa, sorunu yönetim düzeltsin. Bunun çözümü, senin anlamsız tavsiyen olmasın.
 
Kesinlikle katılıyorum. Bir konu da haksızım diye bana gidip sırf sinir oldukları için yazım hatasında ki eklerden ceza verdiler. Bir başlıkla konu açmıştım onu düzeltmişlerdi. Gidip birkaç hafta sonra yine başlığı aynı yaptım bu sefer de değiştiler. Bunlar sadece örnek. Ha bazı moderatörler var kim olduğunu da aktif olduğu saatlerden tahmin edebiliyorum: Yazım yanlışı yapsam bile bildirim olarak uyarı veriyor ve ceza vermiyor. Ama bazıları da var ki saçma sapan şeylere ceza veriyor. Bu şu demek oluyor: Biz moderatör, admin vs. Yiz. Canımızın istediği kişilere saçma sapan şeylerle de olsa ceza veririz.
 
  • Gereksiz cezalar.
  • Konu ile alakası olmayan başlık düzenlemeleri.
  • Doğru yazdığın halde yanlış kelime banı.
  • İnsan seçmeleri.
  • Kendi arkadaşlarını savunmaları.
  • Aralarında gruplaşmalar.
Hepsi böyle değil özellikle yeni modlar artistlik peşinde eskiler baş tacı. :D

O altta yazdığınız son cümle bana Arka Sokaklar'ın son bölümünü hatırlattı.
Bir de şöyle bir şey var: Adamlar doğru bilgime yanlış bilgi etiketi koyup ceza veriyorlar ama bilgi doğru...
 
Şahsen benim çok bir şikayetim yoktu ama Insurgency Sandstorm incelemesi yapmıştım ve sanırsam onaylamadan önce düzenleye basıp düzelt demiş öyle onaylamış kimse o arkadaş ve yazımın bütün renkleri, kalın-ince olarak yazdığım bütün yazılar düz ince yazıya dönmüştü ve bu olay bana çok koymuştu.
Benim bir saatten fazla uğraşıp yaptığım oyun incelemesini hiç okumadan direkt düzenleye basmış ve yayınlamış tekrar düzeltmekle uğraştım 10 dakika.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı