Technopat moderatörlerinde dehşetül vahşet bir ego var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Penetrator God onaylanmasi doğru bir karar ve gene filtre sistemi buna dahil. O zaman herkes spam yapsın ne güzel fikir değil mi? İki tane uyarı yiyen adam forumu yıkacaksa ben diyeyim.

88 uyarım var dozer ile gelirim...

Sorumluluk almak ve insanlara yardımcı olmak yerine özgurlüğü tiranlık sanmakta bir çeşit yanılgıdır.

Dostum ben bu forumda 2,5 yıldır aktifim ve üye olduğumdan beri hiçbir zaman kötü bir niyetle hiçbir şeye yaklaşımım olmadı. Forum içerisinde elimden geldiğince bilgim olan konular üzerinde aktif oldum ve yardımcı olmaya çalıştım ve yetki almak gibi bir amacımda olmadı ya da beğeni, çözüm kasmak gibi şeylerim yok ama ona rağmen 100'den fazla uyarı aldım ve çoğu zaman 1 haftaya yakın uzaklaştırmalar aldım ama hak ettin mi diye soruyorsan sadece yazım hatalarını saymazsak diğer hiçbir konu da hakkımda yapılan işlemler doğru değildi. Bana göre forumun Türkçe takıntısı da çok gereksiz bir seviye de ama hadi onu anlıyorum ve bu sebeple gelen cezaları bir kenara alıyorum ama o kadar keyfi ve istisna durumlar için ceza verip müdahale ediyorlar ki kaç kere forumu bırakma noktasına geldim hatırlamıyorum.
 
@Penetrator God Kurallar belli.

Profilime yazdığım meşhur bi söz var "Bazen her şeyi bırakmak istersin. Ama aklına gelir: Ya deve at olur, Ya da at mal".

Dediğim gibi verilen cezaların çoğu o an hangi moderatöre denk geldiysen onun keyfine göre veriliyor ben bundan bahsediyorum. Forum kurallarından değil.
 
@Penetrator God Ceza süreleri olarak hak veririm ama kural ve düzenleme sonuçlarını şu an gördük başlıklar müthiş kaliteli adamım! 😎
 
@Penetrator God Ceza süreleri olarak hak veririm ama kural ve düzenleme sonuçlarını şu an gördük başlıklar müthiş kaliteli adamım! 😎

Ben bu olay öncesinde de moderatörlerin düzelttikleri başlıklarda da doğru düzgün bir şey görmedim hatta o kadar alakasız şekilde değiştiriyorlar ki başlık ayrı telden konu içeriği ayrı telden çalıyor.
 
Sosyal'in selayeti için hayırlı şeylere vesile olmak gerek. Buna yönetici, moderatör ve henüz yeni üye olmuş yardım bekleyen kullanıcılar dahil. Genelleme yapmak doğru olmaz fakat isimleri zikredilen moderatörlere hitaben insanları küstürüyor olabilirsiniz.

Karşılıksız hizmet eden, emek veren insanları boş yere küstürmeyin.
 
Forumda üye olmadan ziyaretçilerin konu açarak sorularını üyelere sorabileceği bir bölüm açılabilir. Bu bölümde açılan konular ana sayfadan ayrı bir sekmeden görüntülensin.
 
Rapor sistemini kullansaydınız siz de keşke. 2 senelik üyeliğiniz mevcut, hata oldu mu rapor sistemini kullanmanızı söylememiz gerekmemeli.

Her neyse onay sistemini kaldırıyoruz, moderatörler de başlıkları ve içerikleri düzenlemeyecek artık. Bakalım, moderatörsüz Technopat Sosyal nasıl olacak?
Kusura bakmayın ama gereksiz bir hareket. Sizce problem benim rapor sistemimi kullanmamam mı, yoksa moderatörün konu başlığını gereksiz bir şekilde düzenlemesi mi?

Zaten moderatör kontrolünden geçen bir konuda benim neden bir daha rapor sistemini kullanmam gerekiyor, bunu sorgulayın derim.
 
Kusura bakmayın ama gereksiz bir hareket. Sizce problem benim rapor sistemimi kullanmamam mı, yoksa moderatörün konu başlığını gereksiz bir şekilde düzenlemesi mi?
Şimdiye kadar 200'e yakın konu açmışsınız, bu sayı sadece sizin açtığınız sayı. Moderatörler bir gün içerisinde yüzlerce konuyu kontrol edip düzenleyip onaylıyor.

Sizin 200 konunuz arasında bir konunuzun ya da birkaç konunuzun başlığının hatalı olması normal değil de nedir?
 
@hadwiger İbret alınsın diye yapılıyor. Forumun üyeleri nasılsa her şeylog olunca böyle sorunlar doğal.

Yarın gene gidip konu açarlar "düzenleme gelsin" diye.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı