Technopat moderatörlerinde dehşetül vahşet bir ego var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama gereksiz bir hareket. Sizce problem benim rapor sistemimi kullanmamam mı, yoksa moderatörün konu başlığını gereksiz bir şekilde düzenlemesi mi?

Zaten moderatör kontrolünden geçen bir konuda benim neden bir daha rapor sistemini kullanmam gerekiyor, bunu sorgulayın derim.

Rapor sistemi çok işlevsel değil. Hangi sebeple raporladığına göre değişiyor ama kimle konuştuğumu bilmediğim için bir şey demek istemiyorum. Raporladıktan sonra karşılık olarak gelen yetkiliden cevaplar çoğu zaman çok saçma sapan oluyor. Hatta sırf raporladığım için bile uyarı aldım.
 
Moderatörler işlerini gayet de güzel yapıyor bence.
Tebrikler, moderatör adayı oldunuz.

Edit: siz sürekli burada olduğunuz için burası böyle, girmeyin yada aktifliğinizi düşürün bir ton alternatif forum var oralara yönelin. Reklam gelirleri ve görüntülenme/aktiflik sayıları düşünce birileri neyin ne olduğunu anlar zaten. Şuan burada ne yazarsanız yazın gelir bir yönetici konuyu kaldırır, kafasına göre istediğine ceza verir ve herkesi susturur. Ben bildim bileli Technopat adaletli olma konusunda Türkiye'deki en kötü forumlardan biri. O yüzden 6 yıldır üye olmama rağmen çok nadir gelir giderim pek takılmam, daha iyileri özellikle de ''daha özgürleri'' mevcut. Kimse buraya muhtaç değil ama forumun sahipleri sana, bana daha doğrusu bize muhtaç bunun farkında olun yeter.

Edit 2: sırf bu yazdığım için bile ban yeme yada birilerinin bana takma, açığımı arama olasılığı çok yüksek.
 
Son düzenleme:
Şimdiye kadar 200'e yakın konu açmışsınız, bu sayı sadece sizin açtığınız sayı. Moderatörler bir gün içerisinde yüzlerce konuyu kontrol edip düzenleyip onaylıyor.

Sizin 200 konunuz arasında bir konunuzun ya da birkaç konunuzun başlığının hatalı olması normal değil de nedir?
Demek istediğim şey bu değil siz de biliyorsunuz. Benim bahsettiğiniz durumla bir sıkıntım yok ki normalde moderatör hatalarına takılan birisi değilim.

Açtığım konunun içerisinde en ufak bir soru eki bile yok. Bu durumda başlığın sanki ben soru sormak için konu açmışım gibi düzenlenmesinin fark edilmeden yapılan bir hata olduğunu düşünmüyorum. Daha öncede bununla ilgili sıkıntılar yaşamıştım ama onlar ufak tefek şeylerdi ve pek takılmamıştım.
 
Onay sistemi kalkınca saçma sapan konu başlığı açanların altına 'önce bir arama yaptınız mı aynı konuda 9999 tane başlık açmayın' yazarız bizde böyle fırçalaya fırçalaya düzeltir,forum kültürünü öğretebiliriz hiç problem değil.
Başka forumda olabilir ama burada yapıldığını görmedim desem yeri var. Aynı konu için milyon kere başlık açılıyor her seferinde de aynı cevap veriliyor mesela kimse bir şey demiyor aksine konu yeni olunca cevap yazılıyor eski konulara bakılmıyor.
 
Demek istediğim şey bu değil siz de biliyorsunuz. Benim bahsettiğinizle durumla bir sıkıntım yok ki normalde moderatör hatalarına takılan birisi değilim.
Moderatörlerin eleştirildiği bir konuya o mesajı yazmak, eleştirileri desteklemek yani moderatörlerin hatalarına takılan birisi olarak görünmenize yol açabilir.
 
Konular onay sistemine düşecek, moderatör hiçbir düzenleme yapmadan direkt olarak onaylayacak. Bilginize.
Size moderatör onayından geçmiş ama hala yazım hatalarıyla dolu olan konular gösterebilirim sayın @Emre C bey. Onay sistemi o kadar da iyi değildi zaten.
İlla bir editleme çabası olması saçma, bu kadar saçmalamasalar yeter aslında. Sanırım en kısa sürede en çok konuyu onaylamaya çalışıyorlar da içerik ile alakasız başlıklar, saçma sapan editler dolu.

Dışarıdan bakınca düşüncem: Moderatör-Yönetici yapacağız diye hevesli- bol bol konu açan vasat insanların bu işi yapması. Ben biraz reklama razıyım, düzgün ödeme ile biraz daha konuya hakim kişiler alınmalı.
Katılıyorum.
 
Moderatörlerin eleştirildiği bir konuya o mesajı yazmak, eleştirileri desteklemek yani moderatörlerin hatalarına takılan birisi olarak görünmenize yol açabilir.

Moderatörler ya da yöneticiler haşa peygamber falan mı? Onların hatalarına takılan birisi olunca tam olarak ne oluyor? İşte bu forumun bu özelliğini sevmiyorum. Resmen askeri hiyerarşi söz konusu.
 
Moderatörlerin eleştirildiği bir konuya o mesajı yazmak, eleştirileri desteklemek yani moderatörlerin hatalarına takılan birisi olarak görünmenize yol açabilir.
Eleştiriye açık olduğunuzu sanıyordum.

Bu konuya o mesajı yazdım çünkü forumda bulunduğum süre boyunca konu başlıklarının alakasız düzenlenmesinden şikayetçi olan birçok insan gördüm. Mesajı yazma amacım ortalığı daha çok karıştırmak değil, bahsi geçen konuya canlı bir örnek sunup sorunun çözülebilmesini sağlamaktı.

İnsanlar bu konuda sadece bazı başlıkların gereksiz düzenlemelerinden şikayet etmiş, siz direkt onay sistemini kaldırmışsınız. 2 yıldır bu forumu kullanıp 200 tane konu açmamı sağlayan özellik artık yok. Gereksiz bir hareket olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Konuların onay sisteminden geçmesini sadece ben neredeyse herkes doğru ve mantıklı buluyordu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı