Technopat moderatörlerinin "selamunaleyküm"ü "selam" olarak değiştirmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamunaleyküm,
8 Ekim 2020 tarihinde bir konu oluştururken başlıkta belirttiğim gibi bir durumla karşılaştım.
Sizce bu durum kişilerin görüşlerine ve seçimlerine bir saygısızlık değil midir? Aynı şekilde bu durumun tersi yaşansa,
"Selam" yazılan bir kelime "Selamunaleyküm" şekline getirilse hoş karşılanır mı, yine bir saygısızlık olmaz mı?
Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Her yerde olduğu gibi burada da farklılıklar mevcut. Herkese hitap eden bir şekilde değiştirmeyi doğru buluyoruz, değiştirilmese de olur ama burası tek bir kitle ile çoğalacak yer değil. Teknoloji forumunda da oraya kimse takılmıyor zaten.

@Rachel Amber o kadar oruç tuttum, gerçekleri öğrenmem geç oldu... :D

Selamünaleyküm. Yine dikine giden asi çocuğum :D

Bir ortama girince söylenecek en güzel sözlerden biri. Buyutmeyin gençler. Selamun aleyküm isitince narin ateistliginiz bozulmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamunaleyküm,
8 Ekim 2020 tarihinde bir konu oluştururken başlıkta belirttiğim gibi bir durumla karşılaştım.
Sizce bu durum kişilerin görüşlerine ve seçimlerine bir saygısızlık değil midir? Aynı şekilde bu durumun tersi yaşansa,
"Selam" yazılan bir kelime "Selamunaleyküm" şekline getirilse hoş karşılanır mı, yine bir saygısızlık olmaz mı?
Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
Din elden gidiyeah. Hangi Ateist hangi hakla yaptı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı