Technopat özgür bir platform mu?

Technopat'ın özgür bir platform olduğunu düşünüyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

• Cevap verirsem ceza alabilirim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat'ın özgür bir platform olduğunu düşünüyor musunuz? Kendi fikir ve paylaşımlarınızın (kurallara uyduğu takdirde) sansür uygulanmadan onayladığına inanıyor musunuz?

Kendi cevabım: Hayır. Gerekçe olarak ise bir konuda kaynakça göstererek ve şahsi yorumumu katmayarak haber paylaştım. Fakat haber kaynağı bir haber platformu olmasına rağmen onaylanmadı. Tabi fikirlerine uymadığı için sansür yedim.
Bu bakış açısıyla yaşadığın ülke de özgür değil.

Yaz bakalım bir pankarta “128 milyar dolar nerede ?” Diye. bir vatandaş olarak balkonuna as ve sor.

Yada Cimere mesaj gönder resmi olarak cevap iste.

Bakalım kaç polis kapına dayanıyor.
Hak adalet aramak istiyorsan önce sokağa inelim dostum.

Hayır. Siyasi olarak çok net aşırı muhalif bir yöneticisi var. Kendisi de inkâr etmiyor. Edeceğini de sanmam. İmam-cemaat teorisiyle birleşince forum tamamen radikal bir topluluk barındırıyor.

Z kuşağı adamım.

Bu bakış açısıyla yaşadığın ülke de özgür değil.

Yaz bakalım bir pankarta “128 milyar dolar nerede ?” Diye. bir vatandaş olarak balkonuna as ve sor.

Yada Cimere mesaj gönder resmi olarak cevap iste.

Bakalım kaç polis kapına dayanıyor.
Hak adalet aramak istiyorsan önce sokağa inelim dostum.

İşte AKP'yi basın ve birey özgürlüğünden dolayı eleştirirken, en azından forumda özgürce paylaşım yapayım derken, kendisini muhalif olarak tanımlayan taraftan sansür yemek daha ironik.

Hiçbir şekilde değil. Birinin beni kışkırtma sonucu verdiğim cevap yüzünden ben ceza yiyorum ama adamın sadece "mesajını düzenliyorlar".
Bazı üyeler ve teknik destek kısımları olmasa çekilmez. Hele ki din, felsefe, siyaset veya tartışma konuları tamamen moderatörlerin avlandığı yer.

İşte AKP'yi basın ve birey özgürlüğünden dolayı eleştirirken, en azından forumda özgürce paylaşım yapayım derken, kendisini muhalif olarak tanımlayan taraftan sansür yemek daha ironik.
Yaptığın paylaşımı görmedim.
Ama AKP nin neden sevilmediğini kendin söylüyorsun.
Bu yanda siyaset yapıcı bir içerikse; neden izin verilsin.
Aynı şey CHP, MHP içinde geçerli olabilir tabi.

Onların forumu, onların alanı ve burası en nihayetinde bir teknoloji forumu.
Siyaset yapılarak varılmaya çalışılan nokta neresi anlamadım?

Kimine doğru gelmeyebilir ama ben demokrasiye inanan birisi değilim. Bence ülkeyi gerçekten elit bir kesim yönetmeli.

Riskli bir durum, ama demokrasinin saçma eşitlik yani çok saçma. Mesela profesörün oyu ile çobanın oyu bir olmamalı söylemi var. Haklı doğal olarak. Ama çoban da vergi veriyor, profesör de. O zaman o hakkı çobana da vermek zorundasın.

Böyle paradokslar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı