Technopat özgür bir platform mu?

Technopat'ın özgür bir platform olduğunu düşünüyor musunuz?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım

  • Cevap verirsem ceza alabilirim


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siyasal islamcılar 2022 yılında bile en ufak bir utanma belirtisi göstermeden fikirlerini belirtebiliyorsa bu platform özgürdür. Nitekim öyle.
Peki onca tartismaya acik islami konularin acilmasina onay veriliyor. (buna ozgurluk diyorsunuz)
Sadece bilgi edinme amacli acilan bir konuya onay verilmemesinin sebebine 'dini konular onaylanmayabilir' deniliyor. Bu mu ozgurluk?
 
Teknoloji konusunda evet şıkkını seçiyorum.
Siyaset ve ekonomi konularında ise kararsızım şıkkını seçiyorum.
 
Herkes fikrini açık açık belirtebiliyor bunda bir sorun yok. Geçen gün bir konu açılmıştı "Bir forumu yönetemeyen adamlar koskoca iktidarı eleştiriyorlar" diye, caps açıp birisine yazı yazdım kastılı olarak, 1.5 gün ban yedim. Forumda ban atılmıyor bakın altını çiziyorum forumda ban atılmıyor , yok abi yok adamlar cirit atıyor forumda, benim bile sürekli denk geldiğim toxiclerin banlandığını görmedim ama ben yazım yanlışından 1.5 gün ban yedim. Hayır bu mudur? Bence sırf etkileşim kaybolmasın diye bazı üyeler görmezden geliniyor halbuki uçan tekme atılıp banlanacak mahluklar ama yok abi yok.
 
Partizanlık yapılmıyor gerçekler söyleniyor.

Okuma yazman yok sanırım, isterse doğruları söylesin. Ben de fikrimi özgürce söyleyebilirim ama ne zaman söylesem ceza yiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok özgür, daha çok katılaşması lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okuma yazman yok sanırım, isterse doğruları söylesin. Ben de fikrimi özgürce söyleyebilirim ama ne zaman söylesem ceza yiyorum.
Modlar lütfen müdahale etmeyin. Hadi bana bir tane fikrini söyle.
 
Moderasyonu aşırı kötü bana göre. Tek raporuma bile dönülmedi yanlış hatırlamıyorsam. Bir tartışmada sırf birbirine katılmayan gruplar habire mesaj atıyor diye konunun şak diye kilitlenmesi de ayrı saçmalık, hakaret olduğunda kilitlenmeli sadece.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı