Technopat (Plus) Sistemi Gelsin

• Konuyu başlatan GCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 7.652

Plus sistemi gelirse, 15-20 liraya üye olur musun?

• Evet

Oy: 25 26,6%
  • Hayır

Oy: 70 74,5%

• Oy verenlerin toplamı
    94
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış Bilgilendirme
Haklısın da Technopat'ın da insanları son derece bilgilendirme konusunda üstüne yok. Bilgi hariç söylediklerine katılıyorum.
O eski Technopat'tı. Şimdi 5 dakikalık videolar ve rezalet de olsa her ürünün övüldüğü videolar var. O 5 dakikadan üçünü de RGB kaplıyor zaten.

O eski Technopat'tı. Şimdi 5 dakikalık videolar ve rezalet de olsa her ürünün övüldüğü videolar var. O 5 dakikadan üçünü de RGB kaplıyor zaten.
Kafa ayarı tadında incelemeler yok artık. Hey gidi günler. :D

Bizim gibilerde doymuşlukta var orası da ayrı bir konu, bizim kendimize göre ilgi çekici içerik bulmamız artık daha da zorlaştı.
Belli bir yere kadar haklısın ama genel olarak katılmıyorum. Çizgi bozulmadığı sürece(örnek:TS) sıkılmadan devam...
kaliteli bir kanalın izlenme sayısı da oldukça düşük maalesef.
Bu saatten sonra önemli olan izlenme sayısı değil artık. Kemik kitle sayısı çok çok ve çok daha önemli.

İlla bir ayrıcalığa sahip olmama gerek yok, yalnızca destek amaçlı bile geçiş yapardım bir üst sürüm üyeliğe. Her üye bu bakış açısıyla yaklaşmaz elbette, herkesin bağları aynı kuvvette değil.

Sorunşu ki; İnternette her şeye bedava ulaşıyoruz; Ancak bu içeriği üretenlerin de bir yerden gelir elde etmesi gerekiyor; Ki değirmenin çarkı durmasın, dönebilsin. Sen destek olmazsan, ben destek olmazsam tamamen tarafsız bir yaklaşımı nasıl bekleyebiliriz?

Ne bileyim, en azından parayı basanın açtığı konular ön planda olabilir :) Teknik destek tarafından faydalanma olasılığı artar, gibi gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı