Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1701112115084.png

Batıda bu tarafı, Türkiye'de diğer tarafı tutarsan işinden oluyorsun. Dünyanın çivisi çıktı.

Kişisel görüşlerinin sınırını biraz aşmış olsa da 2-3 tane cihatçının sosyal medya TT çalışmasının baskısına dayanamamış olsa gerek Technopat. Technopat'ın asıl simgesi halinde olan Recep Baltaş özür de dilemiş, ona rağmen bu şekilde bir karar alınabiliyorsa daha forumda bizim de bulunmamızın anlamı yok. Benim de son mesajım olsun, iyi forumlar.

Doğu Türkistan için söyledikleri ne olacak peki onarda arap mı?
Ben Doğu Türkistan için dedikleri hakkında yorum yapmış mıyım ? Peki bu Recep Baltaş Doğu Türkistan için dediklerinden sonra mı hedef tahtasına oturtturulmuş Filistin hakkında mı ? Konuları karıştırmayın lütfen.

Hadi bay bay. Gene mağdur olmuşlar.

Kişisel hesabından ifade özgürlüğünü kullanarak yaptığı paylaşımlar kimseyi ilgilendirmez. Bir kaç islamcı sayfa ve bot hesaplarla tepki oluşturulduktan sonra yolları ayırmak çok saçmadır.
İfade özgürlüğü mü? 🤣

Tamam farklı fikirlerin olabilir, ama sen bu fikirleri ülkenin çoğunluğunun sahip olduğu inanca karşı nefret içeren bir dille anlatıyorsan neyi bekliyorsun? Tebrik edilmeyi ya da güzel karşılanmayı mı?

Ben savaşta kimseyi desteklemedim, kimin ne dediği de umrumda değil. Bildiğim bir şey var, masum insanların öldüğü hiçbir dava haklı değildir.

Sen yardım almadın mı? Düşünce yapın çok saçma 😄. Yardımsız yapınca sorun yok, yardım alınca ihanet mi oluyor? Saçma olduğunu sende biliyorsun...

Hocam tam olarak kimden yardım almışız kurtuluş savaşında kendi halkının dışında? Sovyet'lerden gelen 2-3 yardımı söylerseniz kahkaha atarım burada. Yardımsız yapınca bir sorun yok demedim konuyu da siz oraya çektiniz alakasız biçimde :D Tamam anladık en hümanist sizsiniz de şekilden şekile girmeye gerek yok. Ha bu arada kaynağı bekliyorum, ayırarak atarsanız daha rahat görebilirim.

Bpt "Recep Baltaş Technopat'tan ayrıldı." diye haber yapmış aslı var mıdır?
Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karar doğru. Technopat'a bu kararlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı