Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Net fikrim şu, sayın technopat yönetimi recep abi gergin olabilir tamam ama bu paylaşımları sonucu sizi tehdit eden siyasal islamcılardan mı korktunuz da adamı yolladınız, şirket imajına bişey olduğu yok, adam bu şirketin çoğu kişiye göre herşeyi sayılır. Videolarda o vardı sonuçta.
 
Şu ukala diyen şahısa yanıt veriyorum kimse üstüne alınmasın. Güzel kardeşim, senin yorumunu okurken sinir oldum. Hepimiz din kardeşiyiz zaten. Din ile teknoloji forumunu birbirine bağdaştıracak kadar cahil misin? Ağzımı açtırma lütfen. Buradaki üyelere de ukala falan diyemezsin, senin ayrıcalığın ne?
 
Koca bir teknoloji sayfasını sırf tek bir kişi için takip ediyorlarsa etmesinler zaten. :D
Koca teknoloji sayfasını tek bir kişi için takip etmiyoruz. Arkada çalışan onlarca insanlar var onlara saygımız sonsuz fakat bu şirketin ön yüzü Ali Güngör ve Recep Baltaştır bunu kimse inkar edemez. Multiplayer'ın ön yüzünün Enis Kirazoğlu, Tunca ve Orhun veya WebTekno'nun Çağdaş ve Lütfü olduğu gibi.
 
Son düzenleme:
Bir taraf deli gibi Recep Baltaş'ı savunuyor bir tarafta deli gibi sövüyor. Arkadaşlar affedersiniz ama yaptıklarınız çok komik duruyor. Konuyu da daldan dala attınız zaten bence sakinleşmek herkes için en güzeli olacaktır. Olmuşla ölmüşe çare yok.

Hocam iki taraf da haksız. Biz niyeyse tek tarafa meyil ediyoruz. İkisi de sivili, bebeği katlediyor bu adamlar ikisinden birini savunuyor (bu konu içindeki üyelerden bahsediyorum). Aklı başında biri çıkıp da demiyor ki "hiçbir tarafın desteklenecek bir tarafı yok" diye.
 
böyle dediği twiti atsana bi
1701110506274.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı