Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi biraz belli oluyor Recep hocaya karşı kin, nefret besleyen kişiler. Beni linçleyebilirsiniz sorun değil. Hepiniz bu foruma girip bilgi edinip, kendi hayatınızda kullandınız. Hadi, yalan deyin? Bu forumdaki emeği büyüktür. Kimse inkar edemez. Belki de format atıp, yeni sistem aldığınızda ne yapacaklarınızı bu adamdan öğrendiniz. Ban haberini duyunca tak diye yazmaya başladı bu tarz arkadaşlar. Üstüne alınmak isteyen alınsın. Forumda düzen, saygı vardı. Bu saatten sonra olur mu bilemeyiz, elbet ki bir kişiye bağlamak doğru değil. En azından bu zamana kadar yapılan emeğe saygı. Ayıptır.
Technopat'in adı lekelenmesin diye bunun olması gerekiyordu zaten.
 
Kim ne derse desin bence Recep abinin İslama karşı nefret beslediği açık bir gerçek.
Recep abi mizacı çok sert biri, islamı hiç sevmediğini söyleyebilirim fakat nefret denir mi bilemiyorum çünkü genel mizacı da ters.

Eh müslüman insanın çok olduğu ülkede de böyle düşünce yapısı olan adamın çok barınamaması normal. Recep Baltaş gibi bir adamın genel olarak herhangi bir Orta Doğu ülkesinde çalışmaması gerek. Öbür türlü şu an olduğu gibi bir teknoloji şirketinden dini düşüncesi ve nefreti sebebiyle kovuluyor.
Müslüman ağırlıklı olmayan bir ülkede bile geniş çaplı linç yerdi bana kalırsa haklı olarak çünkü gerçekten bazen gerçekten edep adap dışı cümleler kurmuşluğu yok değil.
 
Düşünce özgürlüğü adı altında evine yanıcı maddeler atmakla tehdit edebilirim seni o halde.

Çok haklısınız.

Beni başımı kesmekle tehdit etmişlerdi. İçinde kıyametle alakalı bir şey olan bir videom yüzünden.
 
İyi olmuş.
 

Dosya Ekleri

  • 20231127_213628.jpg
    20231127_213628.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 130
  • 20231127_214419.jpg
    20231127_214419.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 124
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı