Ne yapmamız bekliyorsun?Adam Müslüman'ların ölmesi ile dalga geçiyordu nasıl hala savunabiliyorsunuz vicdanınız yok mu?
Ne yapmamız bekliyorsun?Adam Müslüman'ların ölmesi ile dalga geçiyordu nasıl hala savunabiliyorsunuz vicdanınız yok mu?
Bu adamın Doğu Türkisan'daki yazdıklarını, fikirlerini gördün mü acaba? Onları da oku öyle gel bakalım.Ar*plık her yere dağılmış demek ki.
Mesajlarıma dislike atanlar forumu terkedebilir. Atatürk PP'li insanların mesajlarıma dislike atması beni çok irdelemiyor. Recep Baltaş başbuğunuzu Twitter'den destekleyebilirsiniz. Saygılar derdim fakat demeyeceğim.
Adam Müslüman'ların ölmesi ile dalga geçiyordu nasıl hala savunabiliyorsunuz vicdanınız yok mu?
Dedikleri tartışılır ama bence de Recep Baltaş'sız Technopat olmaz. Yanlış bir karar verilmiş.Evet dedikleri doğru değil ama bu karar kesinlikle yanlış. Recep Baltaş olmayan bir Technopat olamaz.
Şöyle bir fotoğraf buldum ne kadar doğrudur bilmiyorumAttığı tweetler neler acababulamadım.
Hayırdır ben sana mı yazmışım sen neden üstüne alındın? Atatürk'ü sevdiğin konusunda kendin bile kuşkulusun ki üstüne alınmışsın.Bak boş konuşuyorsun. Atalarımız bizim için bu ülkede savaşmış. Ben niye ülkeyi terkedeyim? Atatürkü sevdiğim halde antikemalistmiş muamelesi yapıyorsunuz sırf Gazze Katliamını destekliyoruz diye. Bir de islamcılara yobaz diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.