Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bilmeyen yorum yapmasın. Evet ülkece biraz garip bir toplumuz. Ama unutmayın. Kuranın ilk ayeti ikra (oku)'dur. Militanlara kanmayınız. Görmek istediklerinizi görüyorsunuz. Aynı beğendiğiniz bir ayakkabı olmasa da oldu deriz. Ama çok rahat ayakkabıyı beğenmeyince oldu deriz ya. Aynı öylesiniz. Fark ettim de İsrail'i savunan ve siyasal islama söven, bölücülerin hepsi genel olarak atatürkçü... Atatürk sizi görse mezarında ters döner. Utanın kendinizden.

Aynı şekilde Atatürk'e laikliğe söven bölücülerin hepside genel olarak siyasal İslam'cı. Necmettin erbakan görse mezarında ters döner. Utanın kendinizden.
 
Ülkenin neden gelişmediğinin en basit örneğisin. Sizin yüzünüzden batıdan 1000 yıl gerideyiz, ileriyede gidemeyeceğiz. Kendini böyle komik sanmaya devam et.
Hocam bırak Allah aşkına ne hali varsa görsünler arkadaş etik değerlere hakaret edilmesini doğru buluyor anlaşılan.
 
Siyasal İslam dediğin şey İslam'ın kendisi mi? Kutsal bir mesele mi? Hayırdır burada bayrak tutanı gibi laflar ediyorsun. Siyasal İslam da aynı sosyalizm, sosyal demokrasi, merkez sağ gibi siyasi bir ideolojidir esasında. Din değildir ve kutsal da değildir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı