Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat'ı kuran Recep Baltaş değil miydi ? Kanalda bulunan videoların %98'i onun. Adam uzun yıllardır emek veriyor ve onunla yollar ayrılıyor çok saçma, aşırı saçma. Twitter'dan takip ediyorum her tweetini okuyorum haklı bulduğum yerler vardı haksız da ancak bu tweetler ayrılacak kadar büyük değildi çoğunlukla siyasal islamcılara sallıyordu ama bu tweetlerin çoğu düşünce özgürlüğüydü.
Technopat denildiğinde bizim aklımıza Recep Baltaş, Recep Baltaş denildiğinde ise aklımıza Technopat gelirdi.
 
Orada insanlık suçu olabilir fakat yıllarca hiçbir zaman yanımızda yer almayan devleti kucaklamak ne kadar mantıklı? Veya İsrail'i desteklemek? İkisi de leşinde boğulsun. Türkün türkten başka dostu yoktur.
 
Nefret söylemi ifade özgürlüğüdür ancak, Technopat özel bir şirket kimse kararlarına karışamaz malum. Üzüldüm ama yani.
 
Bunu düşünmeden herkes körü körüne savunmaya başladı :D. Forumu bırakıp gitmeler falan… Recep Baltasin inancına kimse bu kadar eleştiri yapmıyorsa o neden islama veya Müslümanlara bu kadar eleştiri yapıyor sert bir şekilde anlamak güç. Karar doğru dedim hala bildirim geliyor dislike atıyorlar :D. Sanki babasının oğlu var da böyle körü körüne savunuyor millet.
Haklı adam. Aşırı İslamcılar Starbucks'ı yağmalıyor diye soruyor musun?
 
Recep Baltaş burada bireysellikten çok bir markanın yüzü, sembolüydü. Technopat deyince aklımıza Recep Baltaş ve Ali Güngör ilk önce gelir, yazık oldu 15 yıllık emeğe.
 
Yazık oldu, gereksiz bir hamleydi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı