Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklı adam. Aşırı İslamcılar Starbucks'ı yağmalıyor diye soruyor musun?
Eylemi sadece İslamcılar mı yapıyor? İsrail Filistin konusu din konusu değil ve din ile bağdaştırılamaz. Ortada ezilen bir halk var ve insanlar İsrail'in yaptıklarına kendince bir tepki koymak istiyor. Zaten eylem yapmadığımız bazı şeylere karşı çıkmadığımız için bu haldeyiz.
 
Zarar verebilir. Boykot eden insanların çoğu zaten kanalı izlemeyen insanlar. Recep Baltaş'ı kovarak bence daha büyük zarar verdiler şirkete.
Harbi öyle oldu. Eleştiren kitle zaten forumun bir parçası veya takipçisi değil ki. Olası sponsorları kaçırmamak için yapılmış olabilir gibime geldi.
 
Recep Baltaş burada bireysellikten çok bir markanın yüzü, sembolüydü.
Mesela ben Ali Güngör'ün hiçbir zaman Recep Baltaş kadar eleştiri yaptığını, sert tweetler attığını görmedim. Sosyal medyadaki paylaşımları genelde kendi alanıyla ilgili oluyor. Dediğiniz gibi marka yüzü konumunda olan birinin yapması gereken de bu bence.
 
Recep Baltaş'ın tweetleri sert miydi evet öyleydi peki Recep Baltaş'ın yazdıklarının milyon katını yazan karşıt görüşteki insanları ne yapacağız? Samimi olan ona da karşı çıkardı daha dün birisi Ateistlere küfür etti be' O nefret söylemi değil de bu mu nefret söylemi?
Bu tweetler yüzünden Türknet sponsorluğunu çekti Technopat'tan diye duydum.
 
Haklı adam. Aşırı İslamcılar Starbucks'ı yağmalıyor diye soruyor musun?
Din adı altında her türlü kötülüğü yapanları eleştirmesinde problem yok zaten. Ben niye başkasının saçmalığından yaptığından sorumluyum arkadaşım? Niye bütün kesime saldırıyor?
 
Bazı paylaşımlar fark edilmeden fazla ileriye götürülmüş olabilir ama Türkiye'de İslam'ı beğenmediğini söyleyenleri sokakta kovalamadıkları kalıyor. İsveç’te kutsal kitapları yakmak her ne kadar hoş görülmese bile ifade özgürlüğüne giriyor. Avrupa’da basitçe ifade özgürlüğüne giren konular bile Türkiye’de tepki topluyor. Ek olarak da "tek yolun İsrail olduğunun" belirtilmesi bir kişinin fikridir. Resmî olarak terör örgütü olarak mı tanımlanmış? Sadece diğer ülkeler tarafından da tanınan bir devleti desteklediğini belirtmiş. İleride tek yolun Fransa’ya gitmek olduğunu söyleyene de tepki gösterirler herhalde. Saçmalık.

Her haberde kişisel görüşler için bile şirket adını göstermeleri, özellikle kişinin kendi fikrini belirttiği mesajı da sürekli olarak yanlışmış gibi göstermeleri cidden rezillik. Mesajda "Tek yol İsrail." yazıyor, "İnsanların öldürülmesini destekliyorum." yazmıyor. Bu mesajdan katliama destek verildiğini nasıl çıkarıyorlar ve herkesi de inandırıyorlar?
 
Recep Baltaş;
 

Dosya Ekleri

  • images.jpeg
    images.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 167
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı