Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsrail destekli tweetlerden veya islam karşıtı yaklaşımından dolayı mı oldu bilmiyorum herkes öyle yazmış ama bir insanın bir şeye karşı tarafı, nefreti kimi ilgilendirir? Ağır islamcı olanlar açık gezen kadınlara, inançsız insanlara nefret kustuğunda, öldürmekle tehdit ettiğinde neden bu derece sorun olmuyor (İslamın ülkemize, dünyaya verdiği zarara rağmen) ? İsrail insanlık suçu işliyor evet fakat karşısındaki örgüt çok mu masum da onun tarafını tutar gibi hareket ediliyor? Gerçekten anlaşılması çok zor bir ülkeyiz.
 
Din adı altında her türlü kötülüğü yapanları eleştirmesinde problem yok zaten. Ben niye başkasının saçmalığından yaptığından sorumluyum arkadaşım? Niye bütün kesime saldırıyor?
Adam orada malum görüşe sahip kişilere söylüyor. Üstüne alındıysan hak etmişsindir.
 
Twitter'da tag açılmış biraz göz gezdirdim de genelde sevinen kitlenin Technopat kitlesi olduğnunu zannetmiyorum. Bu kadar emeği olan birisini bu kadar kolay silmek bence çok yanlış. Uyarı yapılır konuşulur ona göre orta bir yol bulunurdu bence acele ettiler. Hayır adamın kariyeri de sıkıntıya girdi firmalar destek verirken de sorun olacak yazık gerçekten.
 
Bazı paylaşımlar fark edilmeden fazla ileriye götürülmüş olabilir ama Türkiye'de İslam'ı beğenmediğini söyleyenleri sokakta kovalamadıkları kalıyor. İsveç'te kutsal kitapları yakmak her ne kadar hoş görülmese bile ifade özgürlüğüne giriyor. Avrupa'da basitçe ifade özgürlüğüne giren konular bile Türkiye'de tepki topluyor. Ek olarak da "tek yolun İsrail olduğunun" belirtilmesi bir kişinin fikridir. Resmî olarak terör örgütü olarak mı tanımlanmış? Sadece diğer ülkeler tarafından da tanınan bir devleti desteklediğini belirtmiş. İleride tek yolun Fransa'ya gitmek olduğunu söyleyene de tepki gösterirler herhalde. Saçmalık.

Her haberde kişisel görüşler için bile şirket adını göstermeleri, özellikle kişinin kendi fikrini belirttiği mesajı da sürekli olarak yanlışmış gibi göstermeleri cidden rezillik. Mesajda "Tek yol İsrail." yazıyor, "İnsanların öldürülmesini destekliyorum." yazmıyor. Bu mesajdan katliama destek verildiğini nasıl çıkarıyorlar ve herkesi de inandırıyorlar?

Dostum ailenden birilerine küfür etsem ifade özgürlüğüne girer mi? Ha direk yapacağım olarak değil düşünüyorum olarak söyleyeceğim ifade özgürlüğü.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı