Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak neler yazdığını bilmiyorum ama her ne yazmışsa haklı olabilir haksız olabilir orasını bilmiyorum ve hatta özür gibi bir mesaj da atmıştı ama buna rağmen Technopat için bu kadar önemli bir kişiyi çıkarmaları aşırı gereksiz bir hamle bunun sonucunda Recep Baltaş değil Technopat kaybeder.
 
Olayı köşeye çekilmiş izliyorum acaba sonu nereye varacak diye. Senelerdir ilk defa böyle bir şeye tanıklık ediyorum.
Hep olduğu gibi aşırı sağcı ve aşırı solcu tayfa birbirini yemeye devam edecek ve bir sabah kalktığında sanki bir alzheimer hastasıymış gibi olan her şeyi unutup bu tarz olayların ve tartışmaların tekrar ve tekrar yaşanmasına sebep olacak.
 
Recep Baltaş'ın forum ve YouTube üzerinde gerçekten büyük bir emeği var. Yaptığı yorumlar, haklı veya haksız olabilir, tartışılabilir; ancak yorumlarında açıkça taraf belirtmesi ve kitleyi kışkırtıcı bir şekilde olması, şirkete ve isme zarar veriyor. Ciddi sponsorlar kaybedilmiş durumda...
 
Mesela ben Ali Güngör'ün hiçbir zaman Recep Baltaş kadar eleştiri yaptığını, sert tweetler attığını görmedim. Sosyal medyadaki paylaşımları genelde kendi alanıyla ilgili oluyor. Dediğiniz gibi marka yüzü konumunda olan birinin yapması gereken de bu bence.

Haklısınız hocam. Herkes bazı konularda fikirlerini sunabilir bu kadar doğal bir şey yok ama Recep Baltaş son günlerde gerçekten çok ağır eleştriler yapıyordu teknolojiden çok eleştrileriyle anılmaktaydı.
 
Adam orada malum görüşe sahip kişilere söylüyor. Üstüne alındıysan hak etmişsindir.
Orada direkt bütün müslümanlara saldırı var. Üstüne alınmayla alakası yok. Onun hitap edeceği kesim biz olmayabiliriz ama bu böyle açıklanmaz.
 
Olay Starbucks'ı taşlayan aşırı İslamcılar ile, tüm Müslüman'ların aşağılık olduğunu iddia edenlerin birbirinden farkının olmaması zaten. 😃

O zaman bu tavrınızı gidin random firmaların camlarını kıran, Burger'a fare atan, normal şekilde kahvesini içen insanlara taciz eden Arap sevici islamcılara yapın. Recep Baltaş da aynen bu insanlara laf ederdi sadece.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı