Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın Batı'da Filistin'e destek veren olunca işten atılıyor, sponsorları kesiliyor vs. Türkiye'de de karşı tarafa. Batı'da bunun sebebi siyaset. Türkiye'de de din. Düne kadar formatçı abi dediğiniz, ömrünün çoğu insanlara yardım etmekle geçmiş birine düşman kesilebiliyorsunuz. Adamın inşa ettiği her şeyi bu kadar basit meselelerle yıkabiliyorsunuz. Bu anlamda insanlığın gidişatını hiç iyi görmüyorum, ortaçağ zihniyetine son hız ilerliyoruz, sonumuz hayrolsun.
Masum insanların sırf benimsedikleri ideolojileri yüzünden sebepsizce savaş kurallarına aykırı bir şekilde öldürülmesine karşı çıkan insanların yaptıkları şeyler orta çağ zihniyeti mi oluyor ?

Yav ne olur filistin bizim için ne yaptı söyler misin Osmanlı döneminde filistinliler toprakları satıp geçinen insan halkına denirdi zamanında İsrail'e toprak sattı İsrail savaşta haklı hem filistin zamanında bizden ayrılmadı mı bilip bilmeden yorum yapmanız beni benden alıyor 😄.
Geçmişe bağlı kalmadan şu an için düşünürsek ben kolamı, kahvemi içip burada rahat rahat takılırken (evimde sıcak şu an) orada çocuklar soğukta ve bombalanıyor.

Konu bölgeye özgü kıtlık, açlık, susuzluk olsa tamam belki göz ardı edilebilir belki ama böyle olmuyor.

Türkiye Türklerindir. Gayet açık ve net.

Bunun dışına çıkılmasına sebep olacak; demografik yapıyı, nüfusu, kültürümüzü, geçmişimizi, gençliğimizi, geleceğimizi ve hatta egemenliğimizi direkt ya da dolaylı yoldan tehdit edebilecek kısa veyahut uzun vaadeli her görüş, her ideoloji, her proje ile savaşmak Türk gencinin boynunun borcudur.

Sanıyorum ki Recep Baltaş, vatanını seven her Türk genci gibi bu mücadelenin içerisindeydi ve doğru olduğuna inandığı şeyleri yaptı. Bu yaptıklarını ifade etme şeklinin, toplum ve topluluklar nezdinde yanlış olup olmadığı elbette tartışılabilir.

Ben kararın yanlış olduğunu düşünüyorum. Kanal ve forum ile ilgilenen, büyüten yegane isim kendisiydi zaten.

İsrail'i destekledi diye bir insan kendi kurduğu şirketten atılıyor. Starbucks'larda kendi vatandaşına terör estirenler rahatsız olacak diye Recep Baltaş'ın kaç yıllık emeğini çöpe atmışsınız.

Daha da kötüsü dünkü çocuklar recebin kurduğu sitede, recebin atılmasına "doğru karar" diyor.

Bu tür saçma entrikalarka uğraşmayacak bir platform şart oldu. Recep Baltaş'a geçmiş olsun. Bu forumun operasyonu da Recep Baltaş yoksa bitmiştir.
Technopat.Net veya Technopat Sosyal'i Recep Baltaş kurmadı bu arada.

Var.
Eki Görüntüle 2033451

Bunu okuyan hala destekliyorsa aklında problem vardır umursamayın.
Ya bırak. Düşünce özgürlüğünün ne anlama geldiğini bilmeyen çoluk çocuk bunlar. Adam toplumun müslüman kesmini açık açık tehdit ediyor, nefret söylemi yapıyor ve buna düşünce özgürlüğü diyorlar. Aynısını burada yazsaydım beni anında banlayıp uçururlardı. Dindar birisi olmamama rağmen beni rahatsız etti bu durum. Recep baltaş hak ettiğini almış sadece. Umarım ayrı bir ceza falan da yer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı