Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki ülkeyi de desteklemiyorum, iki taraf ta savaşıyor.
Savaşın en kötü özelliği de tabi ki kurunun yanında yaşın yanması.
Buna diyecek bir şey yok, iki taraf da hava yoluyla füze benzeri şeyler sallıyorlar birbirine.
Sadece İsrail'in yaptığına dikkat çekmenin mantıklı olduğunu da düşünmüyorum.
Filistin'in Türk milletine yaptıklarını da unutmamak gerekiyor.
Savaş insanlığın ayıbıdır, hiç kimseyi desteklemiyorum. Hangi taraf barışa en yakınsa onu daha çok destekliyorum. Filistin'in de sırf Müslüman olduğu için desteklemiyorun, tarihe bakıp bu adamlar da bize din kardeşimiz demiş mi diye bir bakmak gerekiyor. Tâbi aynı dine mensubum eyvallah, ama ülkemin onuru söz konusuysa bunun pek bir öneminin kaldığını düşünmüyorum. İsrail'i den de hazetmiyorum. Nötrüm.

Recep abi yanlış yaptı bence, ifade özgürlüğünün olmadığının farkında en az biz kadar. Çok dobra konuşuyor, çoğu görüşüne katılmam. Kendi düşüncesi, beni bağlamaz. Ama sonuçların böyle olacağını kestiremedi mi cidden? Bu kaçıncı be Recep abi, çok dobrasın. Hele ki botların, siyasal islamcıların, araştırma yapmadan bir şeye körü körüne inananın bol olduğu bir sosyal medya platformunda bu kadar sert konuşman ne kadar mantıklı? Yolu açık olsun, kariyerinde başarılar.

(Recep abinin düşüncelerini desteklemiyorum, okumadım bile tamamını)

Acaba Recep Baltaş olmadan Technopat ne yapacak? Merak etmedim değil. Recep Baltaş, Technopat için gerçekten önemli birisiydi.
Webtekno, Oyun Delisi, Turunculevye gibi kanallar bize gösteriyor ki yerini doldurması için sürekli ekran başına farklı farklı insanlar çıkaracaklar fakat kullanıcı kitle alışamayacağı için belli bir oranda kayıp yaşayacaklar. Açıkçası forum ve Youtube konusunda hem yabancı hem Türk olarak Technopat'ın rakibi çok. Belli bir kitle kesinlikle o taraflara yönelecektir. Sonuçta bir insan bir PC dizme videosuna öğrenme amaçlı girse de o videoyu çekerken yüzü kullanılan kişi de o kullanıcıyı videoda ve kanalda tutar.

Satmadı diyernleri ben dinlemiyor madem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle, filistin mandasının sahip olduğu toprak 26.625.600 dönümdü. Görselde görüldüğü üzere, en iyi ihtimalle yahudiler bu alanın yalnızca %5'ine sahipti. Siyonist rejim 1948 savaşından sonra bile işgale devam etti ve "absentees' property" adındaki yasa tasarısını 1950'de geçirdi. Bu yasa tasarısı sayesinde sistematik şekilde filistinlilerin evlerini, arsalarını, çiftliklerini; üstüne banka hesaplarını bile siyonist rejimin kontrolüne geçirdi. Geri dönmek isteyenleri ise -kendi deyimleri ile- "etkisiz hale" getirdiler. Eğer ki yahudiler iddia ettikleri gibi toprakları satın almış olsalardı, böyle bir yasaya neden ihtiyaç duymuşlardı? Unutmamak lazım ki, yukarıda bahsi geçen %5'lik satışın büyük bir kısmı Lübnan'lı ve Suriyeli toprak ağaları tarafından gerçekleştirildi. Khadi'nin tahminlerine göre ise çiftçiler ve yerel halklar ise %5'lik toprak satışının sadece %6'sını gerçekleştirdi. Bu tüm filistin topraklarının %0, 03'ü gibi bir orana tekabül ediyor. Bahsedilen rakamların çok üstünde bir toprak satışı olsaydı bile bu topraklar yalnızca kullanım için satılıyordu. Bu toprakların tapusu yahudilere Egemen'lik hakkı tanımazdı o topraklar üzerinde.

Geçmişe bağlı kalmadan şu an için düşünürsek ben kolamı, kahvemi içip burada rahat rahat takılırken (evimde sıcak şu an) orada çocuklar soğukta ve bombalanıyor.

Konu bölgeye özgü kıtlık, açlık, susuzluk olsa tamam belki göz ardı edilebilir belki ama böyle olmuyor.
Bu olaylardan önce de emin ol ki bir sürü çocuk öldürülüyordu dünyanın her yerinde çok farklı sebeplerle. Sadece aynı dini paylaştığınız kesime karşı böyle iyi niyetli olmanız çok komik. Şimdi gelip yazma ben hep karşıydım falan diye. Cehenneme gitme korkusu sarmış dört bir yanınızı ve onun korkusuyla hiçbir şey göremiyorsunuz.

Acaba Recep Baltaş olmadan Technopat ne yapacak? Merak etmedim değil. Recep Baltaş, Technopat için gerçekten önemli birisiydi.

Önemli olmasını geçtim direkt marka yüzüydü.

Böyle sonuçların olacağı açık açık görülebilen bir şeydi. Herkesin düşüncesi kendine ancak marka ve kendi adına zarar vereceği ortada olan paylaşımlardı daha dikkatli ve kapsamlı düşünülerek fikir belirtilebilirdi.

Ancak her şeyin bir sonucu olduğu gibi bunun da sonucu böyle bir karar oldu gördüğümüz gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı