Technopat SAYGISIZLIK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diyorsun bea? :D Birkaç kişiye kızıp bütün foruma rezil demen ne kadar mantıklı? Yüzlerce kullanıcısı var buranın. Senin hayata genel bir isyan edesin varmış, gelip içini foruma boşaltmışsın gibi geldi bana. Sonuç olarak forum yine de sana yardım etmiş oldu bak :) Birilerinden rahatsız olduğun zaman yorumlarını rapor edersen moderatörler gereğini yapar. Aşağılamaya müsade edilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ciltlikitap saygısızlık değil de biraz eski konulara bakan yok. Her gün aynı bütceyle bir sürü sistem konuları açılıyor. Her birinde hazır sistemler iyi desek de insanlara önerdiklerimizi dinlemeyip Izoly iyi midir falan diyorlar. Eski konulara bakan yok. Onun dışında bir konu açarken ufak bir araştırma ile bir konu açan yok. Olmanızı beklemiyoruz, sadece anlamadığınız yerde sormak daha makuldur. Forumun da amacı bu zaten.
Çevremde çok böyle insan var. Her şeyi hazır olarak bekleyen. Dediğim gibi forumda eminim 1000 tane Win11 ile ilgili konu var. Yine de her hafta inatla biri çıkıp soruyor.

Dostum, Technopat diye bir foruma katılıyorum ve bana gelen ilk agresif mesajda pasifim nereden bildin?
Bir de genelleme yapıyorsunuz ya.
Arkadaşın dediğine gelirsek de, arkadaşın dediği şey doğru; daha geliştirici sürümünde olan Windows'u ana iletişim sistemi diye yaymazlar ve bunun olmasına ihtimal vermek bile saçma.
Evet, arkadaş agresif davranmış ama bunda da büyütülecek bir şey yok.

Öncelikle 1-2 kişiyi seni rahatsız etti ise tüm forumu saygısızlık ile suçlayamazsın.
İkinci olarak burası internet, kötü insan olduğu kadar iyi insan da var. Hoşunuza gitmeyen kişiler sadece bu foruma özel değil yani.
Tavsiyem takmamanız ve rapor sistemini kullanmanız.

Çevremde çok böyle insan var. Her şeyi hazır olarak bekleyen. Dediğim gibi forumda eminim 1000 tane Windows 11 ile ilgili konu var. Yine de her hafta inatla biri çıkıp soruyor.

Bence olay konu açma ve bana göre Technopat'ın buna bir dur demesi lazım, sık açılan konular için. En azından ihtiyacı olan kişilere yardım edelim.

Forumda binlerce üye var.
Bir iki kişi için herkese "rezil" demek sizin rezilliğiniz.
Raporlaman yeterli.

Çevremde çok böyle insan var. Her şeyi hazır olarak bekleyen. Dediğim gibi forumda eminim 1000 tane Windows 11 ile ilgili konu var. Yine de her hafta inatla biri çıkıp soruyor.
Dünya benim etrafımda dönüyor, her istediğim kusursuz hemen olacak, bana istediğim gibi davranmak zorundalar. Kafasında arkadaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00