Technopat SAYGISIZLIK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka bu ne gerginlik? Mesajından rahatsız olduğun kişinin profiline gelip "göz ardı et" kısmına basarsın, veya raporlarsın. 2-3 kişi tersledi diye tüm foruma ne diye çamur atıyorsun?

@Sheep ben bir şey demedim yav ama keşke 6 yıl önceye gidip 3 sınıf olsam ne güzeldi çiğ köfte 1 liraydı.

Birkaç kişinin -yanlış bulduğunuz- konuşma tarzı yüzünden forumdan soğumanızı inanın hiç istemem dostum. Elbette yine siz bilirsiniz ama bence siz beni dinleyin. İnanın foruma ilk girdiğim günden beri hayretler içerisindeyim. Ben hayatımda bu kadar yardımsever bir topluluk görmedim. Bütün cahilliğime rağmen her sorduğum soruya o kadar içtenlikle cevap verdiler ki, ki forumda kimseye fayda sağlamıyor oluşuma rağmen. Lütfen birkaç kişi yüzünden forumdan soğumayın. Olabilir, insanlık halidir. O arkadaşlarımız da kötü günlerinde olabilirler, üzüntülü olaylar yaşamış olabilirler. Bunu sadece bu forum için söylemiyorum, hayata bakışınız böyle olsun. İnsanız sonuçta, üzüntülerimiz, sıkıntılarımız olabiliyor ve elbette zaman zaman istemeden bu şekilde başkalarına yansıtabiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows profesörleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor ama. Sistemim eski olmasa Windows 7 kullanmam mesela. Sanki son teknoloji sistem almışım ama Windows 7'de ısrar ediyormuşum gibi davranıyor bazıları. Stabil çalışıyor diyorum anlamıyor. Sanki yalan söylüyorum burada.

Raporla bitsin kanka, bu kadar takma insanları. Bunlar olur şeyler, önemli olan saygı çerçevesinde tartışmak.

Bence olay konu açma ve bana göre Technopat'ın buna bir dur demesi lazım, sık açılan konular için. En azından ihtiyacı olan kişilere yardım edelim.
Ana sayfada en az 3-4 tane boş konu var zaten her gün. Çok değişik bir hal aldı forum.
Dünya benim etrafımda dönüyor, her istediğim kusursuz hemen olacak, bana istediğim gibi davranmak zorundalar. Kafasında arkadaş.
Bu tür arkadaşlarım bir şey için yardım istediğinde "Aç kardeşim, Google diye bir yer var oradan bak" diyorum. Yine halledemezlerse yardım ediyorum. Sinir bozucu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı