Technopat: Sevmediğiniz yönleri

Adama 😂 emojisi bırakıyorum niye bırakıyorsun diyor, dislike atıyorum neyi beğenmedin diye sorguluyor. Gerçek hayatta karşıma çık bakalım göstereyim neye gülüp neyi beğenmediğimi...

Bu dediğinin şeye imzamı atıyorum.

Dün beğenmediğim bir yazıya Düşündürücü ifadesi bıraktım. Adam bıktım sizden öyle şeyler diyor :D
 
Moderatörler özellikle fanboy olanları.
 
Hatanız oluyor, hata yapınca doğrusunu öğreniyorsunuz ve ceza almıyorsunuz. Technopat'ta ceza yememek sandığınız kadar zor değil. Cümleye büyü harfle başlayıp noktalama işareti kullanmanız bile yeterli oluyor çoğu zaman. Zamanında ben de çok şikayet ederdim bu kurallardan ama en son 2 yıl önce ceza almışım.
Son açmış olduğum kaç konuda dikkatimi çeken bir şeydi. Madem moderatörler bu kadar noktalama konusunda dikkatliler, neden açtığım konuda, düzenleyen moderatör gidip de harf hatası ya da kısaltma hatası yapıyor? Örnekleri olan konuları atabilirim, buyrun:
Hadi bu konuda takılmıyorum fazla, "bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa" kısmında "bilgisi" kelimesini küçük harfle düzeltmiş, cümle başında olmasına rağmen. Kendim düzelttim.
Konuya yazdığım bu uzunca yazıdaki çoğu kısaltmayı, yanlış düzeltmişti, kendim düzelttim bazılarını, ki hâla hatalı olanlar vardı, düzeltemedim. İnanın yazımdaki her noktalama, kısaltma vs. bütün hepsini doğru yazdım. O kadar emek vererek.
Neticede moderasyonun problemleri var, inkâr edilecek bir şey değil bu. Daha fazlasını açıklardım belki ama ban yerim muhtemelen.
 
Her seyi tek o bildigini zanneden, kendi dedigini arastirmadigi halde kesinlikle dogrudur kafasinda gidenler.
Sosyal medya da gördügü cogu seyi, sadece isine geldigi icin arastirmadan savunan kisiler.
1 hafta önce konusu açılıp cevabi alinmis olmasina ragmen gene gidip ayni konuyu acanlar. (örneğin. "Prime alınır mı?" konulari)
Ve bide bu:
1697378682927.png
 
Gereksiz mesaj saçmalığı. Adminlere gereksiz gelen bir yazı, o yazıyı yazan kişiye göre gerekli olabilir.

Bir de beğenmedim emojisini peş peşe kullanınca 1 aylık emoji kullanamama kısıtlaması geliyor.


Bu saçmalıklara hemen son verilmelidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı