Technopat Sosyal'de sevmediğiniz şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
381507

381508

21 Mart tarihinde yapılan güncellemenin şimdi mailime düşmesi.

Bence yazım kuralları konusunda haklılar. Bazı yeni katılan arkadaşlar konulara öyle cevap yazıyor ki okunmuyor arkadaş. Acımadan raporluyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Eh benim de 34 uyarım var ama son uyarılar bunlar. Yani bayağı eski. Dikkat ediyorum.

Bazılarına laf anlatılmıyor cidden. En son aldığım uygunsuz üslup uyarısında adama 1 saat boyunca anlattım ama adam mesajlarımın neredeyse hepsini okumadan cevap yazıyormuş. Ben de o kadar açıklıyorum uzun uzun saf gibi. Son uygunsuz üslup uyarım için pişman değilim moderatörler yanlış anlamasın ama :D

Son düzenleme:
@Alte Mariner

O konuda yapılabilecek tek şey Mod'ların mesajları onaylamaması.

Kullanıcı aramıyor. Mod aramıyor. Konuyu açıyor. Benzer konular dolaşıp duruyor. Bu tüm forumda kaçınılmaz bir durum.

Eskiden itiraz konularımın silinmesini sevmezdim.
Şimdi raporlarımın dikkate alınmamasını sevmiyorum.
- Moderator uyarilarini kontrol eden bir mekanizma yok. Ornegin benim aldigim 5 puanlik bir ceza var, aciklamasi "hitap tarzini duzelt" seklinde. Neye gore, kime gore verildigi belli degil. Bence belirli bir puanin uzerindeki cezalarin 2 mod tarafindan onaylanmasi gerekiyor, arada ayarsiz cezalar verdiklerini dusunuyorum.

Yönetim ekibinin hakkını yemeyelim. Bazı Moderatörleri göz ardı edersek işlerini gayet iyi yapıyorlar. Yetki alınca kişiliği değişen ve eskiden tartıştığı için sevmediği üyelere haksız ceza veren birinin hesabi kısa süreliğine olsada silinmişti. Sonra malesef yetkisi ve hesabi geri verildi. Şimdi tekrar yetkisi alındı.

Son düzenleme:
Çok yorumu olan kişilere torpil geçilip az yorumu olan kişiler ufacık bir yazım hatası yapıldığında uyarı verilmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı